in

Ce au în comun un SUV Mercedes și un Van Mercedes electric?

Mașinile de teren  de la Mercedes dar și cele electrice model Mercedes EQV au devenit din ce în ce mai populare, aflându-se în topul preferințelor clienților. Poate te întrebi de ce, și ai vrea să știi ce anume au în comun aceste modele destul de diferite.

Simplu, răspunsul este sistemul interactiv MBUX, o inovație semnată Mercedes, instalat în variante foarte similare pe cele două vehicule. 

Mercedes SUV GLC oferă dotări tehnice inovatoare, un cockpit nou și elegant, un design interior deosebit și confort sporit în conducerea vehiculului. Dar probabil cea mai tentantă și interesantă inovație de la bordul acestui autoturism este MBUX – sistemul numit Mercedes Benz User Experience.

MBUX te tentează cu o experiență inedită în lumea digitală, în care tehnologia este la dispoziția ta iar sistemele inteligente învață  și rețin preferințele tale. Noile modele Mercedes dotate cu MBUX sunt din ce în ce mai căutate, fiind preferate de clienții Mercedes de toate vârstele.

Astfel, autovehiculul tău devine controlabil în mod intuitiv, cu ajutorul comenzilor vocale sau prin atingerea ecranului, iar MBUX e capabil chiar să interpreteze gesturi. Te vei simți imediat cuprins de farmecul acestei tehnologii adaptative și vei integra asistența infotainment MBUX în rutina zilnică de șofat.

 Cu fiecare călătorie, sistemul îți învață preferințele și e gata să te ajute. Dacă ai visat mereu un autoturism care se poate mula preferințelor tale, atunci MBUX realizează această minune. Asistentul vocal MBUX  este capabil să interpreteze ceea ce comunici vocal sau tactil și va ajunge să îți intuiască treptat preferințele.  

Cu asistentul vocal MBUX, noul SUV GLC îți ascultă comenzile vocale. Poți rosti cuvinte, propoziții sau noțiuni, iar sistemul intelligent le interpretează și acționează instantaneu. Operarea vocală prin comanda celebră  „Hey Mercedes” a devenit o obișnuință pentru cei care și-au achiziționat un model dotat cu MBUX. În acest mod poți controla intuitive acționarea unor funcții și comenzi utile – sistemul de navigație, instalația de sonorizare, climatizarea, ionizarea interiorului, etc.

Realitatea augmentată MBUX este ideală pentru controlarea sistemului de navigație, receptând informații despre mediul înconjurător. Pe display apar detalii și informații despre  traeu, trafic și navigație, pentru mai multă siguranță în călătorie. Marcajele rutiere, accidentele pe traseu, blocajele de trafic nu vor mai reprezenta nici o supriza, datorită avertizărilor în timp real. 

Adaptabilitatea la cerințele șoferului și flexibilitatea în utilizare recomandă acest sistem inovativ de la Mercedes. MBUX este un mod facil, dinamic și inovator de a controla propriul autoturism. Fiecare funcție și dotare este gândită pentru a pune în valoare mai bine capacitățile autovehiculului. 

Sistemul de infotainment are noi dotări și funcţionalităţi pe autoturismele electrice Mercedes EQV, iar informațiile despre navigație, starea drumurilor și stiri sunt completate la cerere de comenzi vocale avansate.

Noile modele Mercedes dotate cu MBUX le poți găsi acum la dealerii auto din zona ta, iar dacă ai nevoie de un partener autorizat Mercedes Benz, ai la dispoziție reprezentanțe Auto Schunn în orașele importante din țară – Sibiu, Suceava, Timișoara, Arad, Deva.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce presupune viața cu un stimulator cardiac?

Termeni financiari important de inteles cand ai datorii