in

Ce face un asistent manager?

Cu totii am auzit de termenul de „asistent manager”, dar multi dintre noi nu stiu inca ce presupune un astfel de post.
Multi au impresia ca este un rol de manager, in timp ce altii prefera sa-i atribuie denumirea de secretara sau persoana delegata cu „treburi” administrative.

Care sunt de fapt cerintele pentru un post de asistent manager?

Candidatul ideal pentru postul de assistant manager trebuie sa aibe abilitati excelente de comunicare, de organizare si prioritizare. Trebuie sa stie cand sa actioneze, cand sa deranjeze sau cand sa puna intrebarile pentru a obtine rezultate pozitive.

Cele mai citite articole

De asemenea, experienta in ofertare si client service este una extrem de importanta. Cunoasterea unei limbi straine, precum si a pachetului MS Office este mai mult decat necesara.

Daca vrei sa obtii un astfel de post, trebuie sa fii o persoana pozitiva, dinamica, cu un simt al responsabilitatii crescut, precum si cu o capacitate mare de adaptare la cerinte noi…

Citeste in continuare pe wta.ro

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 100 nume de caini

Ajutorul de deces necesar pentru servicii funerare urgente