in

Ce solutii IT iti pot ajuta compania?

Software-ul este un produs creat de un furnizor, adica, proprietatea sa intelectuala. In conformitate cu legea Romaniei, utilizarea oricaror proprietati intelectuale trebuie platita. Astfel, atunci cand achizitionezi sau transferi licente Microsoft, dobandesti dreptul de a utiliza produsul sau software-ul. Astfel Cosmo Consult, un partener al Microsoft, detine licentele necesare pentru ca afacerea ta sa prospere.

Licentele Microsoft sunt supuse acordurilor corporative. Un acord corporativ poate fi de doua tipuri: licentiat si sublicentiat. Alegerea unuia sau a altuia depinde de mai multi factori: marimea companiei tale; produsele Microsoft selectate si modul de utilizare a acestora ( achizitionarea licentelor Microsoft sau chirie).

Termenii esentiali ai contractului sunt: ​​subiectul (rezultatul activitatii intelectuale), metoda de utilizare si pretul acestuia („remunerare”). Daca contractul nu specifica o perioada de valabilitate, contractul este considerat incheiat pentru o anumita perioada de timp. Daca teritoriul pentru utilizarea rezultatului activitatii intelectuale nu este indicat, se presupune ca intreaga Romanie este teritoriul. Normele Codului civil sunt aplicate acordului de sublicentiere, in conformitate normele din Codul civil, care determina si durata acestuia. 

Conditiile politicii de preturi, posibilitatea planificarii ulterioare a costurilor infrastructurii IT din compania ta si conditiile pentru furnizarea de functii suplimentare depind in mare masura de alegerea corecta a unui acord privind transferul licentelor Microsoft. Daca te indoiesti de alegerea produselor, programelor si a metodei de transfer a licentelor Microsoft, configuratorul Cosmo Consult de licente te va ajuta – raspunzand la cateva intrebari despre dimensiunea companiei si produsele de care te intereseaza,

Securitate productiva

Microsoft Dynamics 365 este o solutie de licentiere care permite angajatilor unei companii sa lucreze in siguranta din mers aproape oriunde si de pe orice dispozitiv – indiferent de dispozitivul pe care il utilizeaza sau de sistemul de operare pe care il foloseste.

Microsoft Dynamics 365 – ce este?

Microsoft 365 este o optiune de licenta pentru un singur utilizator disponibil prin Acordul Microsoft si  Microsoft Products & Services Agreement si vine cu doua planuri diferite. Aceasta optiune include  Office 365, Mobility + Security  si  Windows. Combinatia dintre aceste trei oferte ofera utilizatorilor cele mai bune instrumente din clasa pentru a creste performanta dispozitivului in timp ce sprijina securitatea informatiilor si gestionabilitatea. Microsoft Dynamics 365 ofera functii de securitate suplimentare si instrumente analitice.

Intr-un mediu de lucru modern, angajatii trebuie sa fie permanent conectati si sa fie mobili. Zona tehnologiei informatiei necesita o solutie pentru a sprijini datele, a gestiona numarul tot mai mare de dispozitive mobile, a integra mediile de lucru cu diferite sisteme de operare si a asigura interactiunea neintrerupta a angajatilor cu diverse dispozitive.

Portiuni de Office 365 sunt conforme cu tehnologia Dual Access Right, care ofera acces la serverul companiei echivalent in centrul de date. Acelasi lucru este valabil pentru Mobility + Security. O licenta completa de abonare Microsoft Dynamics 365 ofera accesul necesar la Serviciul de gestionare a drepturilor Windows Server. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Măștile de păr – secretul unei podoabe capilare bogate și sănătoase!

 Siguranță, promptitudine și respect în cadrul Transcar București