in

Cele mai bune ceasuri inteligente și aplicații pentru sănătatea femeilor

Accesoriile pe care femeile aleg să le poarte sunt de multe ori elegante, amuzante sau creative și au rolul de a aduce un plus de valoare ținutelor. Însă, anumite elemente, așa cum sunt ceasurile de damă, nu trebuie să fie purtate doar pentru fashion, ci și luând în considerare funcționalitățile lor. Unele dintre dispozitivele către care trebuie să-ți îndrepți atenția, mai ales dacă te pasionează noile tehnologii, sunt ceasurile inteligente. Anumite smartwatches dispun de aplicații dedicate exclusiv femeilor, de la cele ce țin de fitness și până la programe pentru sănătate. Dacă te interesează astfel de detalii, iată câteva dintre cele mai bune ceasuri inteligente:

Fitbit Versa

Are un design asemănător cu Apple, însă poate fi achiziționat doar la jumătate de preț. Fitbit Versa este gândit pentru femei, este un smartwatch de mici dimensiuni, disponibil în mai multe variante de culoare. Acest ceas inteligent are un sistem foarte precis de monitorizare a activităților fizice, rezistă în apă, la adâncimi de peste 50 de metri și are GPS încorporat. În ceea ce privește sănătatea femeilor, ceasul inteligent Fitbit Versa integrează aplicații pentru monitorizarea ciclului menstrual, a somnului și exercițiilor de respirație. Mai mult, Fitbit Versa oferă și acces la conținut educațional despre planificarea familială și alte subiecte legate de sănătatea femeilor.

Michael Kors Access Runway

Când vorbim de ceasuri de firmă pentru damă, cu siguranță brandul Michael Kors se numără printre cele favorite. Acest smartwatch țintește către ambele aspecte pe care și le-ar putea dori o femei la ceasul inteligent, și anume un ceas de marcă și un foarte bun tracker al activității sportive, cu numeroase aplicații ingenioase. Mișcarea este deosebit de importantă pentru sănătatea femeilor, iar dispozitivul Michael Kors Access Runway permite personalizarea obiectivelor de fitness. Mai exact, ceasul inteligent include o gamă largă de activități – antrenamente pe circuit, aerobic, box, alergare, etc., monitorizează activitatea fizică, dar și pe cea a inimii.

Bellabeat Leaf

Cele mai citite articole

Este o adevărată bijuterie și poate fi purtată de către femei în diferite moduri: ca brățară, colier sau agrafă. Bellabeat Leaf nu are ecrane și nici butoane, rezistă la apă, durata de viață a bateriei este de șase luni, iar ceasul este optimizat pentru sănătatea femeilor. Dispozitivul inteligent urmărește activitatea, somnul, stresul, meditația, fertilitatea și ciclul menstrual al femeilor. Totodată, analizează numărul de pași, dar și pe cel al caloriilor consumate.

Apple Health

Compania Apple și-a actualizat health kit-ul pentru a include în cadrul ceasurilor inteligente și aplicații ce țin de fertilitate și reproducere. Dispozitivele Apple dispun de un senzor EKG și unul de oxigen ce oferă informații utile despre activitatea inimii, dar și de aplicații ce monitorizează ciclul menstrual, temperatura corpului sau activitatea sexuală. De asemenea, aceste ceasuri damă inteligente integrează programe pentru exercițiile de respirație, verificarea somnului, nutriție și de monitorizare a auzului. Apple Health consolidează date din multe alte aplicații de wellness ale unor terțe părți, inclusiv MyFitnessPal și Calm, care pot fi descărcate pe Apple Watch, pentru a oferi o imagine de ansamblu excelentă asupra stării generale de sănătate.

Samsung Galaxy Watch Active 2

 Putem spune că este cea mai bună iterație a unui smartwatch de fitness produs de compania Samsung. Ceasul inteligent are GPS încorporat și capacitatea de a monitoriza nu mai puțin de 39 de activități diferite de fitness, de la mersul pe bicicletă la canotaj. Aplicația medicală este foarte bună și oferă inclusiv monitorizarea ciclului menstrual. În plus, dispozitivul vine într-o varietate de culori și două opțiuni de mărime.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune ceasuri de damă inteligente care includ și aplicații pentru sănătatea femeilor. Pe piață există suficient de multe smartwatches, special create pentru reprezentantele sexului frumos, așa că nu ezita să alegi un gadget adaptat nevoilor tale, care să-ți ofere funcționalități extrem de utile.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Măselele de minte, sursa multor probleme stomatologice

5 motive pentru care trebuie sa faci un test drive cu autoturismul de care esti interesat