in

Cele mai murdare parti ale unei cladiri de birouri

Cati oameni  apasa pe butoanele liftului in fiecare zi? Cati pun mana pe clante? Foarte multi. Deci aceste zone au mai multi germeni decat ​​alte locuri. Nu doar aici se acumuleaza mai multe microorganisme si de aceea este necesar ca periodic spatiul sa fie vizitat de o firma de servicii curatenie care sa asigure curatarea eficienta a spatiului. Acestea sunt cele mai murdare zone dintr-un spatiu de birouri:

Manere usi

Toata lumea le foloseste pentru a se deplasa prin cladire. Cu cat sunt mai multi oameni, cu atat este mai mare varietatea de germeni care se pot transmite de la o persoana la alta. Mainile ar trebui spalate regulat cu sapun si apa calda timp de cel putin 20 de secunde pentru a opri raspandirea. Se poate cere personalului de curatenie sa sterga si sa igienizeze si manerele usilor, dar cea mai buna varianta este aceea de a apela la o firma care asigura servicii de curatenie profesionala.

Tastatura

Utilizatorii stranuta pe ea, mananca pe ea si varsa bauturi pe ea. Si nu o curata niciodata.  Este important sa se acorde atentie tastaturii pentru ca  germenii iubesc amprentele lipicioase si firimiturile lasate pe tastatura. De aceea, fiecare angajat ar trebui sa aloce timp macar o data pe luna pentru a igieniza acest spatiu.

Telefonul

Cele mai citite articole

Telefonul de birou poate fi chiar mai rau decat tastatura, cu o medie de 25.000 de germeni pe cm patrat. Telefonul ar trebui sa fie sters de cateva ori pe zi cu dezinfectant, mai ales daca il folosesc si alte persoane.

Echipamente de birou

Germenii se pot ascunde si se pot dezvolta pe butoanele imprimantei, copiatorului, faxului, pe dispsenserul pentru sapun si pe alte dispozitive. Oamenii se gandesc rar sa le curete. Daca angajatii nu se ocupa de curatarea lor, cea mai buna solutie este aceea de a apela la o firma care se ocupa de curatenie profesionala pentru igienizarea spatiului.

Atunci cand mediul din birou este mentinut curat, angajatii nu vor avea probleme de sanatate si nu vor fi nevoiti sa lipseasca nejustificat de la munca, ceea ce este foarte important pentru productivitatea companiei. Deci, se poate deduce ca un mediu curat va genera mai mult profit pentru firma care isi desfasoara activitatea in interior.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce lucruri trebuie sa iei in considerare cand incepi sa colaborezi cu un birou de arhitectura?

Cum se folosesc corect camerele spion?