Cinci motive pentru a te muta intr-un apartament de inchiriat in Baneasa

De

Unul dintre cele mai nordice si mai frumoase cartiere ale Bucurestiului, Baneasa, este un loc minunat in care se poate muta o familie la inceput de drum. Daca nu exista posibilitatea cumpararii unui apartament sau a unei case in zona, oamenii pot cauta apartamente de inchiriat Baneasa, pentru a fi mai aproape de locul de munca, de scoala copiilor, de unul dintre cele mai mari mall-uri din capitala.

Baneasa – zona linistita cu numeroase obiective turistice si posibilitati de petrecere a timpului liber

Inainte de a se muta intr-o zona a capitalei, oamenii trebuie sa tina cont de mai multe criterii: daca zona este sigura, daca este curata, ce obiective exista in cartier sau in imprejurimi, cum isi pot petrece timpul liber, iar lista poate continua.

Cei care decid sa se mute in zona Baneasa vor avea placuta surpriza de a se afla in imediata apropiere a parcului Herastrau, unul dintre cele mai mari si cele mai frumoase parcuri ale Bucurestiului, unde se pot pierde pe aleile frumoase, unde pot admira Insula Trandafirilor, Gradina Japoneza, Expo Flora sau Insula Plopilor.

Cei care doresc sa se mute in zona Baneasa din Bucuresti trebuie sa stie ca se pot plimba zeci de minute prin Muzeul Satului fara a se plictisi, bucurandu-se de priveliste, de reprezentari ale zonelor Romaniei, dar si de evenimentele desfasurate aici cu diferite ocazii. In zona Baneasa exista si alte atractii sau puncte cheie ale capitalei, precum Gara Baneasa, devenita obiectiv turistic, de vreme ce istoria acesteia incepe in 1936, fiind construita cu scopul de a crea un cadru solemn pentru primirile regale.

Gradina Zoologica din Baneasa este o atractie fascinanta atat pentru copii, cat si pentru adulti. In weekend, localnicii pot merge la un picnic in padurea Baneasa, unde pot face si un gratar alaturi de prieteni. Insa nu numai obiectivele turistice sunt importante pentru persoanele care cauta sa se mute in aceasta zona, ci si siguranta si frumusetea zonei, desigur, alaturi de aspectul apartamentului.

Cartierul Baneasa este un cartier linistit, frumos, care ofera numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber.

Reprezentantii agentiei Bliss Imobiliare sunt gata sa sara in ajutorul persoanelor singure sau familiilor care cauta sa inchirieze un apartament in Baneasa. Oferta este variata, apartamentele sunt foarte bine ingrijite, iar preturile sunt accesibile. Reprezentantii Bliss Imobiliare lucreaza pentru clientii sai, pentru a-i ajuta pe acestia in tot procesul de cautare.

Experienta de peste 13 ani in domeniu si portofoliul extins de proprietati disponibile pentru vanzare sau inchiriere, precum si reteaua vasta de agenti imobiliari sunt motive foarte intemeiate pentru clienti de a colabora cu aceasta agentie.

Fie ca doresc sa vanda, fie ca vor sa inchirieze sau sa cumpere un apartament, o casa, o vila sau orice alta proprietate imobiliara, clientii gasesc cele mai bune solutii in cadrul agentiei imobiliare Bliss. Un apartament de inchiriat in Baneasa poate deveni un vis implinit pentru multe persoane, pentru multe familii care vor sa inceapa o viata noua intr-o zona frumoasa.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publica.

S-ar putea sa-ti placa