in

Coroana dentară, soluția ideală pentru un zâmbet sănătos

Coroana dentară, soluția ideală pentru un zâmbet sănătos

Există numeroase situații care ne pot afecta calitatea şi sănătatea dentiţiei, astfel că este absolut necesar ca programările la un consult în cadrul unui cabinet stomatologic să se facă cu regularitate. Doar aşa putem depista din timp posibilele afecţiuni şi anomalii, în acelaşi timp având posibilitatea de a ne bucura de cele mai noi tehnologii aplicate de medicii specialişti, în vederea restabilirii funcţionalităţii, sănătăţii şi aspectului dentiţiei noastre.

Clinica stomatologică, cea mai eficientă soluţie pentru problemele dentare

Afecţiunile dentare sau gingivale, precum şi anomaliile specifice aparatului dento-maxilar, sunt contexte care ar trebui să ne determine să ne adresăm medicilor specialişti care activează în clinica stomatologica. Avem astfel şansa de a beneficia de experienţa şi profesionalismul acestora, dar şi de oportunităţile oferite de aparatura şi tehnica de ultimă generaţie.

Fie că vizăm profilaxia sau ne confruntăm deja cu probleme la nivelul danturii şi gingiilor, fie că dorim o repoziţionare dentară sau restabilirea ocluziei, medicii specilişti ne vor aştepta într-un cadru prietenos şi primitor, în care ne vor diagnostica şi vor stabili măsurile şi tehnicile de tratament şi intervenţie necesare.

Cum restaurăm funcţional şi estetic un dinte?

Cele mai citite articole

Cauzele care pot conduce la devitalizarea unui dinte sunt multiple. Pierderea parţială a dintelui ne permite să recurgem la montarea coroanelor dentare, învelişul care se va transforma în noul dinte care va lua locul celui deteriorat. O coroana dentara devine astfel un pion principal în buna funcţionare a cavităţii noastre orale, astfel că alegerea materialului din care este fabricată este foarte importantă. Noile tehnologii şi varietatea de materiale de cea mai înaltă calitate, permit executarea unor lucrări impecabile, acestea îndeplinind cu succes sarcina de a reda funcţionalitatea, dar şi estetica dentiţei noastre.

Tipuri de coroane dentare

În cadrul clinicii stomatologice, avem posibilitatea de a alege împreună cu medicul specialist, coroana dentară care se va potrivi cel mai bine nevoilor şi posibilităţilor noastre. Astfel, putem alege coroane dentare din ceramică, din zirconiu, coroanele metalo-ceramică sau cele din compozit, recomandate ca soluţie temporară atunci când se vizează stoparea degradării dentare accelerate. Pentru a reda funcţionalitatea şi estetica aparatului dento-maxilar, coroana dentară reprezintă tipul de proteză biocombatibilă fixă, care va îmbrăca un dinte deteriorat sau un pivot dentar.

De ce să apelăm la coroanele dentare?

Coroana dentară va ajuta la obţinerea unui aspect estetic plăcut, sporindu-ne încrederea în noi şi îmbunătăţindu-ne calitatea vieţii. Coroana dentară deţine rolul esenţial de a restabili funcţionalitatea dentiţiei, asigurând o masticaţie sănătoasă şi o vorbire corectă. De asemenea, coroana dentară va stopa migrarea dentară, umplând locul lăsat liber de dintele distrus. La o coroană dentară putem apela chiar şi atunci când dorim înfrumuseţarea zâmbetului nostru, alegând să schimbăm o lucrare veche, cu o coroană realizată din materiale de cea mai înaltă calitate.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Vrei mai multă eficiență de la angajați? Iată 3 moduri prin care o poți obține!

Tendinte moderne in afaceri – utilizarea inventiva a spatiilor inchiriate