in

Cum a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

Cum a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

De Livia Lixandru,

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă.

I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri”, a spus Dan Capatos, potrivit Viva!

De asemenea, Bianca Drăgușanu a vorbit despre cum a evoluat relația ei cu Alex Bodi ș ice crede ea despre soțul ei.

„Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă.

Cele mai citite articole

E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu.

De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere’. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…)

De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit’, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citeste mai mult aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce va purta Anca Serea la botezul fetiței sale, Leah. „Zici că mă mărit, serios!”

Primul an în care pensiunile din Clisura Dunării sunt deschise de Ziua Naţională