in

Cum funcționează aplicația care îți transformă telefonul într-un terminal POS

Cum funcționează aplicația care îți transformă telefonul într-un terminal POS

Indiferent de amplitudinea afacerii tale sau de sfera în care activezi, în prezent, este esențial să facilitezi plățile cu cardul, asigurând astfel rapiditate, confort și securitate. Atât afacerile mici, cât și cele mari, indiferent de industrie, nu mai pot funcționa eficient fără utilizarea modalităților de plată contactless. În acest context, îți prezentăm o soluție mobilă modernă care transformă smartphone-ul într-un terminal POS autentic.Această inovație mobilă reprezintă o revoluție în ceea ce privește plățile, permițând efectuarea acestora în orice moment și de oriunde, direct pe dispozitivul mobil. 

Cum transformi telefonul într-un terminal POS?

Pentru acceptarea rapidă și în siguranță a plăților contactless ai la dispoziție Alpha PhonePOS soluția „Tap to Phone”, adică ai POS pe telefon pentru diverse tipuri de plăți.

Aplicația poate fi instalată și pe tabletă sau pe un PDA care permite activarea funcției NFC, ce funcționează pe un sistem de operare minim Android 8.0, fiind descărcată din Google/Magazin Play.  

Cu o interfață de administrare intuitivă, aplicația oferă beneficii multiple, de la flexibilitate, securitate, până la servicii personalizate în funcție de nevoile specifice ale business-ului tău, dar și oportunitatea creșterii vânzărilor, deoarece plățile se fac rapid, chiar și la domiciliul clientului. 

Ai posibilitatea de a aplica online pentru această soluție, completând formularul direct pe site-ul băncii. Vei fi contactat în cel mai scurt timp și vei primi informații legate de pașii de urmat, dar și clarificări la eventualele nelămuriri. 

Personalizarea ofertei pentru nevoile business-ului tău

Aplicația care transformă telefonul într-un terminal POS respectă în întregime standardele și cerințele stricte de securitate stabilite de organizațiile de carduri Visa și Mastercard. Important de menționat este că prin utilizarea acesteia, beneficiezi de o protecție sporită împotriva amenințărilor cibernetice, care devin din ce în ce mai frecvente. Garanția oferită rezultă din criptarea datelor, prin intermediul unei soluții certificate la nivelul celor mai înalte standarde, ceea ce oferă siguranță pe durata procesului de plată.

Pentru o ofertă tehnico-financiară personalizată există un pachet complet de servicii de acceptare la plată a cardurilor, din care poți alege varianta adecvată afacerii tale. 

Ce oferă aplicația și care sunt avantajele POS-ului pe telefon? 

Cele mai citite articole

Unul dintre principalele avantaje oferite de această aplicație consta în eliminarea costurilor asociate dispozitivelor tradiționale.

Prin intermediul noii tehnologii, orice dispozitiv Android compatibil poate fi transformat într-un terminal capabil să accepte plăți contactless EMV prin tehnologia NFC. Beneficiezi de un mijloc eficient și modern de gestionare a tranzacțiilor fără a depinde de grija terminalelor clasice.

Soluție remote

Aplicația se poate instala de la distanță (remote), termenul de implementare a soluției este de 24 de ore din momentul activării terminalului. Tehnologia modernă poate fi utilizată indiferent de locul în care se desfășoară procesul de achiziție. 

Plăți variate

  • Cu cardul de credit, de debit sau pre-paid, cu smartwatch-ul sau telefonul;
  • Carduri tichete de vacanță, tichete de masă și vouchere cadou;
  • Contactless cu o valoare sub 100 de lei fără a fi necesar codul PIN;
  • Contactless cu valoare de peste 100 de lei, securitatea datelor fiind acoperită de o soluție certificată „PIN on Glass”. 

Creșterea vânzărilor

Pe plan global, observăm o tendință din ce în ce mai accentuată către efectuarea plăților electronice cu cardul sau cu dispozitive moderne. Astfel, majoritatea optează frecvent pentru modalitățile electronice de plată. Prin oferirea opțiunii de plăți rapide prin intermediul telefonului, afacerea ta poate experimenta o creștere organică și rapidă.

Această aplicație inovatoare furnizează un acces sigur și stabil la o platformă software avansată. Toate operațiunile sunt inițiate în conformitate cu cele mai recente standarde PCI și EMV, garantând astfel securitatea și integritatea tranzacțiilor.

În plus, aplicația poate fi integrată cu funcția ta de gestionare a comenzilor, ceea ce permite procesarea vânzărilor, returnărilor tranzacțiilor și asigură o decontare rapidă, în maxim 2 zile lucrătoare de la momentul efectuării acestora.

Prin intermediul unei oferte tehnico-financiare personalizate pentru specificul afacerii tale, ai posibilitatea de a instala o aplicație inovatoare care transformă telefonul tău într-un terminal POS. Deosebit de avantajoasă, aceasta poate fi integrată pe telefonul mobil, tabletă sau PDA, cu ușurință, de la distanță, economisind timp prețios. Soluția redefinește modul în care gestionezi tranzacțiile, oferind o dimensiune securizată și flexibilă, care îți permite să extinzi opțiunile de plată pe care le poți pune la dispoziția clienților tăi.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Tuburi flexibile HVAC: adaptabilitate și eficiență în transportul aerului

Portofelele crypto – cum te asiguri ca monedele tale virtuale sunt in deplina siguranta?