in

De ce să alegi să te abonezi la Office 365?

Alege Office 365 deoarece, spre deosebire, de versiunile anterioare vei avea parte de niște soluții de productivitate și colaborare în cadrul echipei cu totul deosebite, deoarece dă oportunitatea îndeplinirii unor sarcini importante online oricând și oriunde.

Caracteristicile Office 365

Office 365 este o versiune a suitei de aplicații astfel gândită pentru a se plia pe activitatea majorității utilizatorilor și permite administrarea online de o calitate superioară.

Diferența vizibilă pe care o putem sublinia constă în faptul că nu se cumpără un pachet de programe, dar plătind o taxă lunară pentru utilizarea Office 365 poți beneficia de o paletă de aplicații permanent actualizate.

Chiar așa! Ca o facilitate, Microsoft garantează abonaților că vor avea la dispoziție întotdeauna versiunea actualizată a respectivei suite de aplicații, alături de întărirea continuă a securității și corectarea eventualelor erori.

Dacă ai abonament la Office 365 poți accesa fără probleme aplicații de pe telefon sau tabletă, poți crea și edita fișiere, poți distribui informații în timp real cu mai mulți utilizatori (colegi din firmă). Mai mult decât atât, în calitate de utilizator poți exporta un document pe desktop.

Găsim în continuare incluse în suita Office 365 aplicațiile binecunoscute de tipul Word, Excel și Powerpoint, dar actualizate. Astfel, instrumentele în cauză, au un design mai modern și o funcționalitate ireproșabilă.

Indubitabil, aceasta este una dintre cele mai bune aplicații personale de stocare și partajare de fișiere din lume, iar abonații Office 365 au la dispoziție nu mai puțin de un terabyte pentru a stoca date, ceea ce înseamnă până la un milion de documente office sau 400.000 de fotografii. Ele pot fi accesate, editate și partajate de pe diferite dispozitive singura condiție este aceea de a exista o conexiune la internet.

Mai găsim în suita Office 365 și Outlook și Skype, vestitele aplicații pentru comunicare.

În afară de sistemul de email Outlook, utilizatorii mai au și șansa de a organiza mesajele și de a gestiona un calendar de activități.

Skype, atât de utilizat de către companii, permite efectuarea de registrelor de apeluri video în format HD partajarea de fișiere în timpul apelurilor.

Mai putem aminti și de aparentul modest OneNote, acel micuț notebook gratuit dezvoltat de Microsoft.

Dacă îți vei face un astfel de abonament la Office 365 o să ai parte de o îmbinare a produsului online cu cel instalat pe calculator.

În orice companie, creșterea gradului de colaborare între angajați  conduce implicit la o productivitate mai mare a muncii, iar Office 365 conferă un acces extrem de rapid la documente importante, userii având posibilitatea ca să acceseze aplicațiile direct de pe telefon sau tabletă.

Iată, așadar, de ce trebuie să te abonezi la Office 365 chiar acum!

Când ne gândim la documente, automat ne vine în minte întrebare: “Câte se pot stoca cu ajutorul lui Office 365 și cât de sigură este această depozitare?”

După cum ai  văzut, actualmente, s-a ajuns la circa un terabyte de stocare pe cloud. Iar acest fapt se produce în condiții de securitate deplină, deoarece dacă există o problemă cu dispozitivul de pe care se accesează acestea, toate fișierele salvate vor fi disponibile și ulterior.

Nu doar că Office 365 permite partajarea cu un anumit număr de persoane de conținut divers, dar fiecare persoană are dreptul să beneficieze de toate avantajele oferite de acest pachet de aplicații individuale.

Mai mult decât atât, dacă utilizatorul dorește să facă anumite modificări la documentele în cauză, aceste demersuri pot fi făcute împreună și cu alți useri, pe bază de colaborare.

Office 365 are și aplicații din domeniul comunicării. Astfel, se pot schimba fișiere de dimensiuni mari, se poate trimite mesaje instant și chiar invitații la întâlniri virtuale, efectuarea de videoconferințe în format de înaltă definiție și gestionarea unui calendar cu memento.

Microsoft garantează acelora ce se abonează la suita de aplicații Office 365 actualizări lunare automate ale aplicației pentru desktop, Android, iOS sau Windows.

Fiind un instrument de lucru complet și complex este cea mai bună unealtă pentru optimizarea productivității și colaborării în cadrul unei firme.

Intră pe site-ul celor de la XAPT pentru detalii suplimentare și pentru încheierea tipului de abonament potrivit pentru afacerea ta!

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STUDIU. Animalele de sex masculin, suprareprezentate în muzeele de istorie naturală

5 cadouri ideale pentru nunta de argint