in

Descoperă cum să faci față cu brio sezonului rece

Odată cu venirea sezonului rece, corpul nostru suferă anumite schimbări, adesea devine mai sensibil, iar dacă nu dispui de o imunitate bună, riști să te confrunți cu foarte multe probleme de sănătate. Imunitatea este cel mai important aspect pe care ar trebui să îl iei în considerare în această perioadă a anului. Este perioada cu cele mai multe gripe, virusuri și răceli, iar dacă nu știi cum să-i faci față, vei avea de făcut multe vizite la medici și mai ales, la farmacii. Este indicat să te informezi din timp, să afli tot ce trebuie să faci pentru a te apăra de lucrurile de mai sus, și să oferi o atenție mai mare sănătății tale.

Află în continuare tot ce trebuie să faci pentru a-ți întări imunitatea și pentru a face față acestui sezon rece care urmează

1. Consumă alimente care conțin vitamine

Consumul de alimente bogate in vitamine este foarte important în general, dar mai ales acum, odată cu apariția sezonului rece. Este indicat să consumi multe alimente care conțin vitamina C, citricele : lămâi, portocale, grepfrut, pomelo, măceșe, cât și coacăzele negre. Cătina, de asemenea, este un aliment care conține foartă multă vitamina C. Poți să o prepari cu miere și să iei zilnic o lingură dimineața pe stomacul gol. Alte alimente, pe lângă fructe, care sunt bogate în vitamina C sunt broccoliul, ardeiul iute, acerola. Este foarte important să fii atent și să ai grijă de imunitatea ta.

2. Consumă suplimente alimentare

Cele mai citite articole

Alt factor care contribuie la susținerea imunității tale este consumul de suplimente alimentare. Acestea sunt extrem de folositoare în cazurile în care imunitatea îți este slăbită sau ai deficit de anumite vitamine. Suplimentele alimentare sunt create în special pentru a-ți aduce aportul necesar de vitamine în organismul tău. Sunt eficiente pentru întărirea imunității, sau de exemplu, dacă ai nevoie de magneziu, calciu, există suplimente antistres, pentru oase și articulații, pentru un somn mai profund și odihnitor, pentru femeile care se confruntă cu menstruație neregulată. Găsești suplimente de sănătate pe nutriland.ro, o alegere care îți va suplimenta sănătatea!

3. Fă sport!

Practicarea sportului este esențială pentru sănătatea ta. Odată ce începi să practici un sport, viața ți se va schimba vizibil! Sportul este foarte important pentru organismul tău, atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea mentală. Este dovedit științific că persoanele care sunt active din punct dee vedere sportiv, sunt mai puțin predispuse la anxietăți, depresii, stări proaste. În același timp, sportul combate și oboseala psihică, te scoate din zona de monotonie și amorțeală fizică și psihică. Elevii și studenții care practică orice tip de sport învață mult mai ușor, deci sportul contribuie și la concentrare și memorare.

Prin urmare, pentru a contribui la întărirea imunității tale, este recomandat să ții cont de sfaturile de mai sus. Alimentația sănătoasă, bogată în fructe și legume, citrice, alimente care conțin multe vitamine, mai ales vitamina C, ajută considerabil la o imunitate mai bună. Pe lângă acestea, suplimentele alimentare au o influență extrem de mare și bineînțeles, practicarea oricărui tip de sport.

Sursă foto : picjumbo.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cauti piese de schimb agricole? Alege sa cumperi online!

Cum să alegi plita incorporabilă potrivită? Top 3 aspecte relevante