in

Elena Ionescu, adevărul despre decizia de a divorța: “Amândoi am greșit”. Artista spune că băiețelul ei nu a fost afectat de separare

De Andreea Romaniuc Archip,

Cântăreața Elena Ionescu este convinsă că ea și tatăl copilului au luat cea mai bună decizie când au stabilit să meargă pe drumuri separate. “Am avut un mare noroc, copilul este foarte mic, are abia un an, nu înțelege foarte bine ceea ce se întâmplă, și asta e cumva un avantaj. Dincolo de toate, cred că noi, ca părinți, am luat decizia corectă și coerentă de a face acest pas acum decât mai târziu, când poate cu adevărat l-ar fi afectat”, a declarat, pentru Libertatea, Elena Ionescu.

Elena alături de fiul ei

Băiețelul a rămas în grija mamei, care, la rândul ei, este ajutată de părinții săi, în special în weekenduri. Aceștia vin de la Craiova special pentru a avea grijă de nepoțelul lor, pentru ca artista să poată merge la concerte. Și fostul soț al cântăreței este prezent în viața fiului său. “Vine ocazional, atunci când poate. Copilul momentan nu înțelege foarte bine această separare, plus că nu ne vede ca un cuplu sau nu ne-a văzut suficient încât să îl afecteze. El își face datoria de tată, ceea ce este normal și frumos, am rămas în niște relații amiabile, cred că asta e cel mai important până la urmă”, a adăugat ea.

El și-a refăcut viața, ea așteaptă jumătatea

În timp ce Dragoș a revenit în brațele fostei iubite, Elena speră ca la un moment dat să își găsească, la rândul ei, perechea. Nu duce lipsă de admiratori. “Mă bucur că și-a refăcut viața și această perioadă i-a dat oportunitatea să își dea seama ce își dorește cu adevărat, cred că ne-am făcut un bine reciproc. Nu pot să spun că este cineva în mod deosebit în viața mea, dar există persoane care-mi sunt dragi, vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Eu încă las viața să mă surprindă. Sunt un om foarte asumat, consider că toate s-au întâmplat cu un rost. Cât a fost frumos, a fost și nu pot să mă plâng, cât nu a mai fost, iarăși lucrurile s-au rezolvat și asta a fost cea mai bună soluționare. Cred în continuare în dragoste, cred în oameni, sunt convinsă că pentru fiecare om există o jumătate și normal că voi trăi dragostea și viața, așa cum vine ea, fără să mă tem de ideea că un mariaj poate nedus până la capăt este un eșec”, a concluzionat ea.

Cine sunt jurnaliștii care au dreptul să-i pună întrebări președintelui Klaus Iohannis

Recomandări

Cine sunt jurnaliștii care au dreptul să-i pună întrebări președintelui Klaus Iohannis

Divorțul, singura soluție

De eșecul înregistrat în căsnicie sunt vinovați amândoi, consideră cântăreața. “Cred că au fost momente care au arătat că unii oameni sunt făcuți să aibă familie și unii nu. Este foarte ușor să îți asumi sau să nu îți asumi ceva și cred că amândoi am greșit. Cred că s-a ajuns la niște probleme ce nu s-au putut rezolva până la urmă și cred că asta a fost soluția cea mai echitabilă pentru ambele părți”, a precizat Elena Ionescu.

Citeşte şi:

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Cele mai citite articole

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Așa se nasc mogulii din sănătate. Medicii din secția lui Alexandru Checheriţă descriu atmosfera ”de teroare” din clinica falsului profesor

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură

HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste mai mult aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Andreea Mantea a făcut un gest care nu lasă loc de îndoială. Ce se întâmplă între ea și Cristi Mitrea. „Pentru mine a însemnat ceva”

Oana Roman și-a luat mobilă pentru casa de 160 000 de euro. Cum arată dormitorul matrimonial și cel al fetiței sale