in

Gerovital Tratament Expert – aliatul tău de nădejde pentru un păr sănătos și frumos (PUBLICITATE)

În funcție de preferințele și necesitățile fiecărei persoane, în gama Gerovital Tratament Expert veți putea găsi produse pentru regenerare, sebum control, prevenire anticădere, antimătreață; precum și produse care îi oferă părului volumul și nutrienții necesari pentru a străluci.

Linia Gerovital Tratament Expert a fost creată pe baza ingredientelor de ultimă generație și naturale care, pe lângă efectele directe, oferă și alte beneficii,  precum cele de protecție și hidratare a firului de păr. Astfel, cea mai eficientă protecție pentru stylingurile zilnice, cum ar fi uscarea părului sau pentru stylinguri mai speciale, precum îndreptarea părului sau folosirea ondulatorului pentru bucle este asigurată de produsele Gerovital Tratament Expert.

Gama pentru îngrijirea părului Gerovital Tratament Expert  are o colecție de produse variante, precum șampoane (șampon revitalizant, regenerant cu Keratină, anticădere, nutritiv, sebum control, pentru volum și șampon uscat), balsamuri (balsam nutritiv cu Keratina Leave-in și balsam pentru volum), măști (mască intensiv regenerantă cu petroleum), produse sub formă de fiole (Keratină lichidă, kit regenerare păr, fiole intensiv antimătreață), seruri (ser termoprotector, ser anticădere) și loțiunea cu petroleum.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Cele 23 de produse acoperă toate nevoile părului datorită acțiunii sinergice a unor ingrediente active, extracte vegetale, complexe de vitamine (Keratina, Vitamina B5, A și E, proteine din grâu, etc.) cu ingredientele locale, precum petroleumul.

Gama pentru îngrijirea părului are acum ambalaje noi,  care îți vor atrage atenția și pe care le vei putea identifica rapid la raft. Proprietățile și beneficiile principale ale produselor Gerovital Tratament Expert sunt detaliate pe etichete, astfel încât, în funcție de necesități, să identifici ușor cea mai bună soluție pentru părul tău.

Cele mai citite articole

Fie că te pregătești pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau o cină în familie acasă, întotdeauna surprinzi cu coafura ta fără prea mult efort datorită strălucirii mătăsoase și naturale a părului.

Gerovital Tratament Expert continuă să inoveze prin cercetare și dezvoltare pentru a-ți îngriji părul sănătos și frumos pe care îl meriți.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri

HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

”Anna Pavlova – fata care a dansat cu inima” | Colecția Micii Mei Eroi