in

Gheorghe Zamfir, pe aceeași scenă cu legendarii Sting, Zucchero și Andrea Bocelli

De Florian Gheorghe,

Griminelli, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică clasică din Italia, va împlini în curând 60 de ani, prilej cu care, în orașul unde s-a născut și unde continua să locuiască, își organizează gala aniversară. Fondurile rezultate în urma spectacolului vor sprijini comunitatea locală și proiecte importante ale primăriei.

Alături de Gheorghe Zamfir, Sting, Zucchero și marele tenor Andrea Bocelli, în spectacolul aniversar al lui Andreea Griminelli vor mai cânta soprana sud coreeană Sumi Jo, solista americană Amii Stewart, veteranul solist italian Renato Zero, dar și Irene Fornaciari și Beppe Carletti, acompaniați de prestigioasa Orchestră Simfonică și corul Stradivarius.

Încă popular în multe colțuri ale lumii, ultimii ani din cariera lui Gheorghe Zamfir au fost plini de succese reputate în locuri din întreaga lume. A fost primit în China ca un erou național, l-a însoțit pe Andre Rieu în multe concerte, la București și în Europa, i-a cântat Papei și întregii lumi creștine alături de celebra solista Anastasia, fiind capetele de afiș ale Concertului tradițional de Crăciun de la Vatican (2018).

Andreea Griminelli (FOTO, alături de Gheorghe Zamfir, a insistat să aibă alături, în concertul său aniversar, ce va avea loc pe 20 noiembrie a.c., numai prieteni, artiști ci patalama, cu care a colaborat. Cu Gheorghe Zamfir (78 ani) a urcat pe scenă în câteva evenimente de gală, fiind recomandat de Andreea Bocelli. Griminelli și Bocelli cântă de mulți ani împreună iar cel mai mare succes al lor s-a înregistrat în Central Park, New York, unde  au avut o audiență de peste 70.000 spectatori. Alături de legenda bluesului italian Zucchero și Irene Fornaciari, Griminelli a umplut istorica Madison Square Garden, tot din New York.

”Există oameni care apar ca o briză de aer proaspăt în viața ta și-ți rămân definitiv aproape. Prietenia minunatului muzician Andrea Griminelli mă bucură nespus iar prezența mea printre marii muzicieni invitați la sărbătorirea carierei lui, nume lângă care am mai performat, mă onorează”, ne-a declarant Gheorghe Zamfir.

Citeşte şi:

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Cele mai citite articole

GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă

HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste mai mult aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Andreea Antonescu a explicat ce se întâmplă între ea și Ștefan Monolache. „Suntem împreună. Se înțelege bine cu Sienna”

Rapper-ul Snoop Dogg s-a autoproclamat cel mai sexy bărbat. În ce ipostază s-a afișat în fața fanilor