in

Greșeli de începători atunci când aleg o cască de motocicletă

Greșeli de începători atunci când aleg o cască de motocicletă

Bicicleta este vehiculul care îți aduce libertatea pe care o cauți! Felicitări atunci! Felicitări pentru vehiculul dvs. și acum este momentul să faceți ceva pentru siguranța dvs.

Fiecare motociclist – chiar și cel mai neexperimentat – știe că asamblarea tuturor echipamentelor complexe de motocicletă începe, desigur, cu alegerea căștii de motocicletă perfecte. Există însă multe căști de motociclete, și anume ele, începătorii se află în situația periculoasă de a face o serie de greșeli în selecția lor. Din fericire, am rezolvat toate aceste greșeli majore la alegerea bicicletei făcute de freeriderii fără experiență. Să vedem ce NU ar trebui să faci și să NU cumperi atunci când ești în magazin cu o colecție mare de căști de motociclete:

  • Nepotrivirea tipului de bicicletă pe care o conduceți. După cum știți, echipamentul pentru motocicletă depinde foarte mult de tipul de vehicul pe care îl aveți. Și acest lucru se aplică în plină forță la căștile de motociclete. Tine cont ca pe piata vei gasi modele specializate pentru biciclete de turism, sport, cross sau city. Variantele individuale diferă în ceea ce privește gradul de ventilație, izolarea fonică, gradul de acoperire a părților individuale ale capului și feței, precum și modelele cu profil aerodinamic;
  • Subestimarea factorului „lipsa de experiență”. De fapt, experiența ta cu motocicleta ar trebui să fie primul punct de plecare atunci când alegi o cască de motocicletă. Ține minte că, dacă aceasta este prima ta bicicletă, nu trebuie să iei cel mai scump model din lume, deoarece se presupune că vei aloca fonduri semnificative pentru restul echipamentului tău de motocicletă: ghete, jachetă de motocicletă, pantaloni și altele;
  • Unde și când voi merge cu bicicleta sunt întrebări pe care majoritatea începătorilor nu și le pun atunci când aleg o cască de motocicletă. Și sunt mai mult decât esențiale! Dacă aveți de gând să vă plimbați cu bicicleta tot timpul anului, atunci casca ar trebui să fie suficient de confortabilă atât la căldură, cât și în zilele mai reci ale anului. În plus, căștile de motocicletă pentru distanțe lungi în medii non-urbane au un grad mai mare de ventilație, precum și un plus special pentru izolarea fonică, spre deosebire de modelele destinate traficului urban de motociclete;
  • Nu în ultimul rând, unii motocicliști începători uită complet să ia în considerare criterii de bază precum stilul, dimensiunea, siguranța, marca, materialul și, desigur, raportul calitate-preț. În orice caz, atunci când alegeți prima cască de motocicletă, acestea ar trebui să fie și puncte de plecare pentru achiziția finală. Dacă puteți determina stilul, dimensiunea și caracteristicile de siguranță specifice ale modelelor individuale, consultați specialiștii sau la fața locului cu agenții de vânzări din magazin.

Cele mai citite articole

Și, desigur, oricât de mult îl urâm, trebuie să subliniem că cea mai mare greșeală pe care o fac începătorii cu două roți este aceasta: călătoresc fără cască! Sub nicio formă și sub nicio formă nu o faceți!

martinmoto.ro

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum să păcălești scumpirile? Află ACUM ce poți face pentru a te bucura de calitate la un preț redus!

Conducte de canalizare: fapte din istorie