Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019

0
47

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va introduce provocări legate de sectorul comunicare, învățare, relații cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de călătorie, participanți la o întrunire). Tranzitul este bogat și el se poate revela oricând, de-acum până pe 3 ianuarie 2020; este de reținut și riscul unei provocări importante între 21-25/26 noiembrie, accentuat de revigorarea planetei Mercur, care, din 21 noiembrie, va reveni la mersul direct.

Nativii se pot înșela într-o privință, dar, la rândul lor, pot cădea victima unor dezinformări, provocări sau atacuri nedemne. Destabilizare interioară pe fondul unor demonstrații care pun în evidență intenția necinstită a cuiva, tentativa unei păcăleli și, de aici, fireasca revoltă împotriva persoanei demascate sau a unui substrat imoral, ilegal, abuziv al unor demersuri la care, până la un punct, cu bună-credință, nativii au participat.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care aparțin acestui semn o reală susținere astrală pe direcția valorificării calităților personale.

Din 22 noiembrie, după ora 6:20, atitudine echilibrată față de cheltuieli. Se va menține activă, întreaga săptămână, vibrația pozitivă a celor doi Benefici, în tranzit prin casa a IV-a, care le poate oferi șansa împăcării cu părinții, cu o rudă sau cu nașii, în postură de “părinți spirituali”, modalități de sporire a averii, achiziție imobiliară sau funciară utilă și/sau în condiții corecte.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: „Omul m-a sunat și mi-a spus…”

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Please enter your comment!
Please enter your name here