in

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, stare generală ameliorată, mobilizare exemplară a nativilor și disponibilitate de a se “înhăma la greu”, de a face efort, de a rezista la stres sau chiar de a manifesta entuziasm față de ipostazele de viață care altădată îi lăsau indiferenți.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Plasat în sectorul casei, al familiei și al legăturilor cu trecutul, acest tranzit nu va fi la fel de activ ca în alte sectoare ale cerului lor astral, dar va fi destul de puternic ori de câte ori va răscoli și va scoate la suprafață amintiri neplăcute, resentimente, neîncredere, bănuială, obligându-i pe nativi să aibă reacții dure, aparent disproporționate față de situația care le stârnește, dar motivate din perspectiva experiențelor anterioare.

Nativii ar fi mai înțelept să nu vândă sau să cumpere bunuri importante, de valoare, până după 3 ianuarie 2020, când Marte va părăsi acest sector, decât dacă este absolut necesar și atunci, după o temeinică verificare atât a oamenilor cu care intră într-o tranzacție, cât și a statutului imobilului însuși. Nu vă lăsați fermecați de promisiuni, de prezentări încântătoare, care pot ascunde vicii juridice sau financiare.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de a drămui, distribui sau administra cât mai avantajos banii, economiile, câștigurile sau, evident, salariul. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, capacitate de a acționa cu diplomație sau cu indiferență la provocările verbale care nu privesc o latură importantă a existenței lor (statut public, responsabilitate profesională, imagine, credibilitate).

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Cele mai citite articole

GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci

HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019. Marte va intra în Scorpion | VIDEO URANISSIMA

Noul laptop MacBook Pro are ecran mai mare şi tastatură îmbunătăţită