in

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, moment de entuziasm față de o provocare sau o ofertă care le-ar permite succes și afirmare. Mobilizare interioară pentru a face față unor evenimente în cadrul cărora Săgetătorii vor să facă o impresie bună.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze, până pe 3 ianuarie 2020, sectorul bolilor lungi și cronice, al psihismului, al subconștientului, dar și al sectoarelor marcate de umbră și penumbră, de taină, de mister din existența lor. În plus, acest tranzit își va pune amprenta pe axa sănătății, influențând fiziologia sistemului endocrin. Un moment special poate fi trăit între 21-25/26 noiembrie, pe fondul primei întâlniri, după 84 de ani, într-o opoziție la grad perfect, a perechii dinamice Marte/Uranus care patronează evenimentele neobișnuite, accidentele, schimbările bruște, încercările trupești, dar și destabilizările interioare.

La toate acestea se va adăuga influența planetei Mercur, care din 21 noiembrie, când va reveni la mersul direct, va fi mai puternică și își va revărsa potențialul astral asupra universului interior, împingându-i la reevaluarea trecutului, la decizii bazate pe un fond sufletesc apăsat de nemulțumire, de amărăciune sau de regret ori născute din stări de spirit necunoscute lor, ținând cont că acest aspect, în această așezare pe harta cerului lor de naștere, nu l-au mai trăit, de unde și ineditul unor ipostaze.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de administrare inteligentă a numelui, a încrederii generale în potențialul lor, al autorității profesionale sau al experienței de viață. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, relații prudente și circumspecte față de prieteni.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Cele mai citite articole

GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: „Omul m-a sunat și mi-a spus…”

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

(Publicitate) Cum așezi tacâmurile la masă?

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019