in

Laptele praf Humana – cum il alegi?

Formula de lapte praf Humana a fost dezvoltata pentru copiii cu tendinta la alergii sau cu lipsa sau absenta de lapte matern. Este produs in Germania din lapte organic proaspat (nu pudra) obtinut de la vaci sanatoase din fermele proprii. Datorita metodelor de productie atenta, pastreaza cat mai mult posibil beneficiile naturale ale laptelui proaspat. Componenta proteica a amestecului este 100% proteina din zer, care, datorita clivajului (hidrolizei), nu provoaca dezvoltarea de alergii si este absorbit cu usurinta. Elimina eficient manifestarile initiale ale alergiilor si „antreneaza” sistemul imunitar, obisnuind corpul copilului la trecerea la alimentatia normala a laptelui, astfel incat copilul sa primeasca o protectie fiabila impotriva alergiilor in viitor.

In cantitatea optima contine acizi grasi omega-3, omega-6 si nucleotide esentiale pentru bebelusi in primele luni de viata. Aceste componente joaca un rol important in dezvoltarea sistemului nervos al copilului, al organului vizual si contribuie, de asemenea, la functionarea normala a sistemului imunitar si a tractului gastro-intestinal. Contine galactooligozaharide prebiotice naturale, care contribuie la cresterea propriilor bifidobacterii si lactobacili in intestinele copilului, impiedicand dezvoltarea disbioziei.

Fara gluten si fara zahar cristalin

Cele mai citite articole

In compozitia laptelui praf Humana exista lactoza, grasimi vegetale (oleina de palmier, oleina de sambure de palmier, ulei de floarea-soarelui, ulei de rapita cu un nivel scazut), hidrolizat de proteine ​​din lapte, sirop de galactooligosacharide, vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, vitamina B2, vitamina B2 A, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), ortofosfat de calciu, emulgator: mono si digliceride de acizi grasi, carbonat de calciu, hidrogen de colina, clorura de potasiu, citrat de sodiu, ulei de animale (peste), carbonat de magneziu, inozitol, taurina, nucleotide (citidina-5-monofosfat, uridina-5-monofosfat, adenozina-5-monofosfat, inosina-5-monofosfat, guanozina-5-monofosfat), sulfat de fier, stabilizator: L (+) Lapte acid, L-carnitina, sulfat de zinc, acid pantotenic, complex de cupru-lizina, sulfat de mangan, iodat de potasiu, selenat de sodiu.

Prepararea amestecului

Cand pregatesti amestecul Humana respecta urmatoarea proportie: 1 lingura masurata a amestecului se adauga la 30 ml apa, 1 lingura masurata fara blat contine aproximativ 4,4 g amestec de pulbere. Cantitatea amestecului finit este de aproximativ 33 ml. Se recomanda hranirea bebelusului cu un amestec proaspat preparat – se prepara amestecul pentru o hranire si imediat inainte de hranire. Daca este necesar, amestecul finit poate fi pastrat intr-o sticla inchisa ermetic la temperatura camerei, nu mai mult de 4 ore sau la frigider la o temperatura care nu depaseste  plus 4 grade С timp de 30 de ore. Urmeaza instructiunile pentru prepararea alimentelor pentru bebelusi. Nu incalzi formula pentru bebelusi in cuptorul cu microunde. Inainte de a pregati amestecul, spala-te bine pe maini, sterilizeaza bine sticlele si tetinele. Fierbe cantitatea necesara de apa destinata mancarii pentru bebelusi si raceste la 50-60 de grade C si apoi urmeaza instructiunile de pe ambalaj.

 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Tricourile de dama ale verii 2020

Scurt ghid de introducere in notiuni elementare pentru managementul proiectelor