in , ,

Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

„Este magic și extraordinar. Am parte de cei mai buni doi băieți din lume. Așa că sunt foarte fericită”, a spus Meghan Markle în fața camerelor de filmat. 

Image source: 

Facebook/The Royal Family

Prințul Harry a declarat că a fost o experiență uimitoare să devină părinte și că abia așteaptă să petreacă timpul alături de noul membru al familiei. „Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie”, a spus Prinţul Harry. 

Cele mai citite articole

Image source: 

Facebook/The Royal Family

La întâlnirea cu presa, bebelușul a fost îmbrăcat în alb, purtând pe cap o căciuliță. O rochie albă a fost aleasă și de ducesă, în timp ce prințul Harry a optat pentru un costum gri.Bebelușul este verișorul celor trei copii ai ducilor William și Catherine de Cambridge, prințul George, în vârstă de cinci ani, prințesa Charlotte, în vârstă de patru ani, și prințul Louis, care abia a împlinit un an. Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. 

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

(VIDEO) O zi din viața unei pisici. Ce se întâmplă când îi atașezi unei feline o cameră video?

”Simfonia apei” revine în acest week-end în București