in

Sketchup Pro – Modelare și vizualizare 3D în stil profesionist

Sketchup Pro – Modelare și vizualizare 3D în stil profesionist

SketchUp Pro vă oferă o modalitate intuitivă de a modela, documenta și comunica ideile dvs. în 3D. Operați programul în mod intuitiv, fără a examina manual în prealabil.

SketchUp este unul dintre cele mai populare instrumente de modelare 3D din lume. Software-ul este utilizat pentru proiecte mari și mici, de la case personalizate până la sarcini comerciale complexe. SketchUp este de la Trimble Inc., o companie care își propune să schimbe modul în care lumea lucrează cu tehnologia. Instrumentul este intuitiv și bogat în funcții. Află, în continuare, tot ce trebuie să știi despre Sketchup Pro și avantajele acestuia.

Ce este Sketchup Pro?

Modelele exacte și precise sunt cruciale în toate fazele proiectului. De aceea modelezi cu SketchUp în 3D atât de precis și de detaliu necesar pentru proiectul tău.

SketchUp Pro este un software de modelare 3D care este ușor de învățat și de utilizat. Utilizați SketchUp Pro pentru a determina proprietarii, inspectorii, arhitecții, inginerii și subcontractanții să se îndrepte toți în aceeași direcție. Începeți prin a desena linii și forme. Întindeți, copiați, rotiți și pictați pentru a face orice vă place. Dacă vrei să fii productiv în câteva ore, aceasta este soluția de care ai nevoie. 

Cele mai citite articole

Cele mai importante caracteristici ale SketchUp Pro sunt:

  • Îmbunătățiri de performanță lucrând cu un .SKP. Acum, SketchUp, 3D Warehouse, LayOut, my.SketchUp și Trimble Connect.
  • SketchUp afișează mai multe folii transparente pentru a oferi un sentiment mai realist de profunzime pe mai multe fețe transparente. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a regla fin nivelul de opacitate în modul cu raze X.
  • modalitate excelentă de a gestiona foile de calcul în LayOut este Tabelele. Creați un tabel de la zero sau importați un fișier .CSV sau Excel.
  • Mulți oameni folosesc liniile din SketchUp în alte aplicații CAD. Exportatorul .DWG/.DXF al LayOut a fost actualizat pentru a facilita lucrul cu aceste aplicații.
  • Personalizare pentru culorile care afișează axele și inferența SketchUp. 

Avantaje Sketchup Pro

Pictogramele mari și barele de instrumente personalizabile fac SketchUp Pro ușor pentru începătorii CAD, fără a elimina instrumentele puternice de care au nevoie profesioniștii.

Principalul punct de vânzare al SketchUp Pro este cât de simplu este de utilizat, dar este totuși potrivit atât pentru uz profesional, cât și pentru uz personal. Pictogramele mari și barele de instrumente personalizabile facilitează începătorii CAD fără a elimina instrumentele puternice de care au nevoie profesioniștii.

Acest software facilitează crearea de modele de toate tipurile, iar SketchUp Pro oferă chiar și vizualizarea modelelor VR pentru a simula expunerile. SketchUp Pro excelează în proiectarea și editarea de concepte 2D și 3D. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai bune 10 geci de vanatoare si camuflaj

Cum ar trebui sa arate un proiect arhitectural de succes?