in

Top 3 idei pentru modele de huse în noul an școlar

Noul an școlar vine cu noi provocări și cu multe noutăți. Așadar, măcar din acest punct de vedere, este necesară o schimbare de stil pentru cel mai important companion al fiecărui elev modern – telefonul mobil. Oferta este bogată, fiecare model beneficiază de numeroase opțiuni în magazine online sau clasice, dar ce și cum putem alege? Urmărește ideile de mai jos pentru a te putea inspira în achiziționarea celui mai bun model de husă de telefon:

Alege husa în funcție de modelul telefonului

Cel mai important criteriu în alegerea unei huse de protecție pentru telefoane este modelul telefonului. Mulți posesori de telefoane inteligente sunt tentați, de dragul designului sau al vreunei tehnologii ispititoare, să aleagă o carcasă pentru un model asemănător cu cel pe care-l au deja. Micile detalii fac diferența și putem fi foarte ușor păcăliți de dimensiuni sau de anumite colțuri ori curburi ale dispozitivului și, pentru câțiva milimetri în plus sau în minus, carcasa și husa devin inutile.

Un alt detaliu important în procesul alegerii unui model potrivit este legat de dimensiunile telefonului, care determină grosimea, lățimea, lungimea carcasei sau a husei. De aceea, este necesar ca înainte de achiziție carcasa să fie probată sau vânzătorul să ofere posibilitatea de returnare a produsului, inclusiv pentru situația în care husa nu este suficient de compactă.

Materialul din care este realizată husa face diferența

Producătorii de accesorii oferă carcase din materiale diverse, și fiecare dintre acestea au avantaje și dezavantaje în utilizare.

Poliuretanul este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru confecționarea carcaselor. Acesta are avantajele că este ieftin și totodată suficient de flexibil pentru a putea fi prelucrat într-o varietate mare de forme și dimensiuni. Poate avea însă un aspect inferior și nu este foarte rezistent la uzură sau impact.

Policarbonatul este un material ușor, foarte rezistent la impact și flexibil, dar are tendința de a se decolora dacă este expus la soare. De asemenea, acesta este alunecos și devine un veritabil magnet pentru amprente și murdărie.

Fibra de carbon se remarcă prin aspectul excepțional, durabilitate, greutate redusă și aspect fin, însă poate fi considerată o opțiune destul de scumpă.

Pielea naturală este unul dintre cele mai apreciate materiale în industria producătoare de accesorii pentru telefoane mobile. Chiar dacă este mai costisitoare decât alte texturi, are un aspect deosebit, oferă o bună protecție și are o excelentă rezistență la uzură. O varianta mai ieftină, dar mai puțin rezistentă, este pielea sintetică.

Husă simplă sau inteligentă? Tu decizi 

Pentru oamenii care utilizează intensiv telefonul, autonomia smartphone-ului este foarte importantă, iar tehnologiile existente rezolvă doar parțial această problemă.

Soluția o oferă producătorii de huse de protecție pentru telefon prin intermediul carcaselor cu acumulator încorporat. În cele mai multe cazuri, acest accesoriu garantează o autonomie extinsă mare, de câteva zile. Sunt foarte apreciate modelele de carcasă cu baterie încorporată în structura sistemului de operare. Aceasta este realizată dintr-un material asemănător siliconului, are o calitate excelentă și o eficiență superioară.

Alte huse se disting prin încorporarea unor buzunare pentru carduri, oglinzi și chiar un al doilea ecran pentru afișarea anumitor informații. În materie de extraopțiuni, nu par să existe limitări ale designului pentru carcasele de telefon, iar producătorii oferă mereu modele noi, cu funcționalități tot mai sofisticate.

Pentru fiecare model de telefon inteligent existent pe piață se găsesc zeci de modele de carcase și huse. Poți decide care este opțiunea potrivită pentru smartphone-ul pe care-l folosești în noul an școlar, în funcție de bugetul disponibil și de preferințele personale în ceea privește nivelul de protecție, designul și materialele utilizate.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Care sunt criteriile pentru angajarea într-un studio de videochat?

Cum poate fi ales cadoul perfect pentru un copil