in

TOP 7 aspecte pe care să le ai în vedere când cumperi un cărucior pentru copilul tău

TOP 7 aspecte pe care să le ai în vedere când cumperi un cărucior pentru copilul tău

Fie că alegi să te documentezi încă din timpul sarcinii sau să cumperi un cărucior după venirea pe lume a celui mic, este important să ții cont de mai multe aspecte pentru a alege un produs care să vi se potrivească. Dacă vrei să achiziționezi un cărucior pentru copilul tău în viitorul apropiat, mai jos vei găsi o listă cu recomandări pe care să le iei în calcul pentru a face cea mai bună alegere.

Iată cele 7 lucruri pe care să le ai în vedere când cumperi un cărucior pentru cel mic!

1. Buget

Când faci orice achiziție este bine să îți stabilești un buget pentru a te orienta spre o anumită nișă de produse, însă ia în calcul faptul că nu ar trebui să faci compromisuri când vine vorba de siguranța și confortul copilului tău. Poți alege din cărucioarele pentru bebeluși de pe altex.ro și astfel vei face o achiziție la un preț bun care să se potrivească pentru tine și copilul tău.

2. Siguranță

Probabil cel mai important aspect pe care să îl ai în vedere când alegi un cărucior este siguranța. Verifică dacă centurile de siguranță sunt conforme și îl protejează pe cel mic. Pe lângă centuri, unele cărucioare mai au în plus și o bară de protecție care să prevină situații neprevăzute. Asigură-te că sistemul de frânare funcționează și că poți opri căruciorul în siguranță în orice moment.

3. Tipul căruciorului

În funcție de stilul de viață pe care îl ai și în funcție de nevoile tale, orientează-te spre un tip de cărucior care să se potrivească bine cu aceste aspecte. Pe piață sunt mai multe tipuri de cărucioare , cele clasice sau modulare 3 în 1 sau 2 în 1, cele sport potrivite pentru asfalt sau activități clasice viața de zi cu zi sau cele potrivite pentru teren accidentat.

4. Dimensiuni și greutate

Cele mai citite articole

Înainte de a face o astfel de achiziție este important să verifici dimensiunile și greutatea modelului ales. Dacă locuiești la bloc și ai lift este important să verifici dacă acesta încape în el, iar în caz contrar ține cont de faptul că vei căra căruciorul și copilul pe scări.

5. Tipul roților

Roțile căruciorului sunt în strânsă legătură cu greutatea lui, deoarece roțile potrivite pentru terenurile accidentate vor adăuga kilograme în plus la greutatea totală. Roțile pivotante sunt de folos, deoarece reușești să le manevrezi mai ușor.

6. Depozitare

Spațiile de depozitare pot fi foarte practice mai ales când ieși la plimbări cu cel mic. Verifică dacă acestea sunt încăpătoare și practice.

7. Pliere

Este important să iei în calcul și acest aspect, mai ales dacă nu dispui de foarte mult spațiu de depozitare. Plierea eficientă a unui cărucior te poate ajuta mai ales când ai copilul în brațe sau dacă veți călători mult.

În conluzie, pentru că un cărucior este utilizat frecvent, trebuie să fii atent la anumite aspecte astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru tine și copilul tău. Pe lângă toate aspectele tehnice de mai sus pe care să le iei în calcul gândește-te și la aspectul estetic pe care să îl aibă. 

Sursă foto: freepik.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce să optezi pentru un brad cu fibră optică de sărbători: 3 avantaje

Live Casino: o experiență unică și captivantă