in

Tot ce trebuie să știi despre gelurile de unghii: cum le alegi și cum le aplici corect

În calitate de Nails Artist, mare parte din munca ta de pregătire și perfecționare o reprezintă testarea a cât mai multe produse în căutarea variantelor ideale care să se potrivească perfect cu tehnica ta de lucru. Acest proces poate deveni o provocare fără sfârșit, consumatoare de timp, în cazul în care te lovești doar de produse de calitate slabă ori nu știi pe ce criterii să te bazezi în selectarea acestora. Descoperă selecția de geluri unghii UV de la Creative Nails: https://creative-nails.ro/categorie-produs/geluri-unghii-uv/page/2!

Alege textura în funcție de rezultatul pe care vrei să îl obții

Există pe piață la ora actuală numeroase variante de geluri UV pentru unghii dintre care poți alege și care influențează în mod direct aspectul și rezistența manichiurilor tale. Dense, lichide sau medii ca vâscozitate, pentru construcții, autonivelante sau tip acrigel, este important să știi ce vrei să creezi înainte de a te decide cu ce lucrezi. În acest mod îți va fi mult mai ușor să îți conturezi un kit profesional cu tot ce ai nevoie pentru a putea răspunde pozitiv la toate solicitările din partea clientelor tale, iar serviciile oferite să se ridice la înălțimea așteptărilor. 

Orientează-te întotdeauna către branduri profesionale

Dacă ești la început de drum și nu stăpânești foarte bine detalii care transmit în mod clar că un produs este potrivit, mizează pe indicațiile oferite de producător. Un brand profesional nu doar că îți garantează calitate la cote înalte, dar îți oferă și toate informațiile și recomandările cu privire la cum funcționează fiecare produs și ce îl face să fie cu adevărat special.

Cumpără doar din locuri de încredere

Cele mai citite articole

Acum că îți este mai ușor să alegi gelurile de unghii potrivite pentru serviciile tale, mai rămâne doar să găsești un loc autorizat din care să îți cumperi produsele dorite și să fii sigur că sunt cu adevărat originale și sigure de utilizat. Creative Nails este unul dintre cele mai mari magazine multibrand specializate în produse de manichiură, unde vei găsi absolut tot ce îți dorești, de la orice firmă preferi, în așa fel încât să poți cumpăra toate produsele necesare din același loc și să nu te expui astfel niciunui risc. 

Concentrează-te pe detalii

După ce ai conturat o colecție minimă de produse cu care să poți realiza forme și modele specifice, mai rămâne doar să te obișnuiești cu fiecare textură în parte și și să descoperi ce funcționează pentru tine. Începe cu pași mici, nu te grăbi și concentrează-te pe chestiuni de finețe care dictează în final frumusețea rezultatului. Aplică straturi subțiri, polimerizează-le suficient pe fiecare, asigură-te că totul este nivelat și uniform, pilește acolo unde este cazul și testează cât mai mult diverse abordări. Doar în acest fel îți vei contura o modalitate personală de lucru care te va ajuta să satisfaci cerințe clare și să îți consolidezi totodată un nume recognoscibil în această industrie. 

Adaptează metoda de lucru la fiecare model în parte

Flexibilitatea este cuvânt cheie pentru un nail artist cu experiență, fiind calitatea care te va ajuta să depășești provocări care la prima vedere par imposibile. În loc să te cramponezi într-o singură tehnică, lucru care poate afecta rezultatul final, încearcă să te mulezi întotdeauna pe nevoile clientei, pe forma unghiei sale, pe fiziologie și pe gradul de corecție necesar. Poți chiar să încerci să combini mai multe produse în încercarea de a obține textura perfectă care să te ajute să materializezi ce îți dorești. 

Rezultatele impresionante vin după ore întregi de muncă, însă cu gelurile UV potrivite de la Creative Nails întregul proces este simplificat!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Tehnologia și mărcile sport de renume din ce în ce mai accesibile: Oportunități de economii cu un cod de reducere Sneaker Industry și voucher EvoMag

Cum să îți faci propria sala de cinema acasă cu ajutorul unui televizor: 3 trucuri