in

Vrei un zâmbet perfect? Iată 3 proceduri care schimbă aspectul danturii

Vrei un zâmbet perfect

Zâmbetul este una dintre cele mai semnificative elemente de comunicare non-verbală. Un zâmbet sincer transmite multe lucruri, la fel cum unul forțat poate fi ușor de recunoscut. Dacă toată viața ai tânjit după un zâmbet scos ca din revistă și acum te-ai hotărât să faci ceva în privința asta și să îți îndeplinești acest vis, ai ajuns unde trebuie pentru că în cele ce urmează aducem în discuție 3 dintre cele mai populare proceduri care schimbă aspectul dinților.

Fațete dentare, opțiunea preferată de cei care își doresc un zâmbet de vedetă

Moda fațetelor dentare a fost începută de vedete și staruri de televiziune, iar în ziua de astăzi, oricine poate opta pentru fatete ceramice dacă își dorește un zâmbet mai frumos. Fațetele dentare sunt recomandate în cazul dinților îngălbeniți, al dinților ciobiți sau care au fisuri minore sau al spațiilor inestetice (cum ar fi strungăreața). Suntem de acord că rezultatul este spectaculos de cele mai multe ori, însă trebuie să ai în vedere faptul că este un proces ireversibil – întotdeauna vei purta fațete dentare sau coroane dentare.

Aparatul dentar, opțiunea ideală pentru dinții strâmbi

Există persoane cu o formă a dinților perfectă, cu o culoare ideală, și totuși, nu zâmbesc foarte des – de cele mai multe ori, de vină este unul sau mai mulți dinți strâmbi. În acest caz, medicul poate recomanda aparatul dentar potrivit care să aducă din nou pacientului zâmbetul pe buze. Aparatul dentar mai poate fi recomandat și atunci când există malocluzie.

Cele mai citite articole

Chiar dacă aparatul dentar implică o durată mai lungă de timp până la obținerea primelor rezultate, merită să faci acest efort nu doar pentru un zâmbet perfect, ci mai ales pentru sănătatea danturii tale. În plus, costurile sunt mult mai mici – fațetele dentare implică un efort financiar mult mai mare decât un aparat dentar. Vorbește cu medicul tău despre fiecare aparat dentar pret pentru a alege cea mai bună opțiune pentru tine.

Albirea dentară, o variantă rapidă de obținere a zâmbetului perfect

Dacă dinții tăi nu au nicio problemă ce necesită corectare prin proceduri mai complexe și tot ce îți dorești este o culoare mai albă, poți să aduci vorba despre albirea dentară la următoarea vizită la medic. Albirea dentară este procedura cu cele mai rapide rezultatele și cele mai mici costuri. Se recomandă albirea dentară profesională într-un cabinet stomatologic și eventual continuarea tratamentului acasă, dacă este necesar – doar sub supravegherea unui medic.

Nu uita, un zâmbet perfect trebuie întreținut printr-o igienă orală corectă și vizite regulate la medicul stomatolog.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

3 idei delicioase pentru cină pe care trebuie să le încerci astăzi

3 idei delicioase pentru cină pe care trebuie să le încerci astăzi

Ce înseamnă să fii o femeie elegantă în secolul al XXI-lea?