in

3 moduri de a elimina fundalul dintr-o imagine

O imagine cu un fundal transparent poate scoate în evidență un obiect. De asemenea, puteți modifica o imagine prin eliminarea sau înlocuirea fundalului. Cum puteți realiza acest lucru? Citiți mai departe pentru a descoperi trei dintre cele mai bune moduri de a face un fundal transparent.    

Puterea eliminării fundalului Multe utilizări profesionale ale elementelor vizuale necesită un fundal neutru. Dacă nu aveți timpul sau bugetul necesar pentru a angaja un fotograf expert, editarea și eliminarea fundalului din fotografiile de stoc poate fi o modalitate utilă de a crea elemente vizuale cu aspect profesional.   

Este posibil să aveți o fotografie cu prim-planul sau subiectul perfect, dar nu este bună dacă fundalul este ocupat și vă distrage atenția. Prin eliminarea și înlocuirea fundalului dintr-o fotografie, puteți obține rezultatul perfect. Puteți alege să adăugați un vizual simplu, colorat sau complet diferit.  

Cum să eliminați fundalurile 

Eliminarea fundalului de către Depositphotos Background Remover este un instrument rapid care aplică puterea inteligenței artificiale (AI) pentru a elimina fundalurile online. Acesta este singurul scop al instrumentului. Este simplu de utilizat și nu necesită învățare sau cunoștințe prealabile. Iată trei pași simpli despre cum să îl folosiți. Încărcați imaginea dvs.    

Selectați butonul mare Upload (Încărcare) situat în partea de sus a paginii web. Navigați pe computer, tabletă sau smartphone și selectați fișierul care trebuie editat.  Tehnologia de inteligență artificială vă elimină fundalul     

Aceasta este partea automată a procesului.  

Descărcați imaginea dvs. transparentă     

Descărcați și salvați vizualul finalizat ca fișier PNG. Puteți utiliza apoi imaginea în oricare dintre proiectele dvs. creative, fie că este vorba de calendare, cărți de vizită sau logo-ul dvs. Puteți adăuga imaginea pe site-ul dvs. web sau puteți crea o postare atrăgătoare pe rețelele de socializare adăugând text într-un editor de imagini. 

Adobe PhotoshopPhotoshop este un software care are o mare versatilitate și multe utilizări. Acesta poate fi aplicat la orice proces de manipulare a imaginilor și poate oferi rezultate excepționale. Cu toate acestea, este nevoie de experiență pentru a efectua anumite sarcini. Trebuie parcurse mai multe etape pentru a elimina fundalul dintr-o imagine.  

Deschideți fotografia dvs.     

Cele mai citite articole

Selectați File (Fișier), apăsați Open (Deschidere) și selectați fotografia pe care doriți să o utilizați.  Pregătiți fotografia     După ce fotografia s-a încărcat în Photoshop, treceți la Layer. Selectați Smart Object, apoi faceți clic pe Create Smart Object. După ce acest lucru a fost finalizat, reveniți la Layer în partea de sus a ecranului, deplasați-vă la locul unde scrie Rasterize și selectați Smart Object.  

Utilizați instrumentul de selecție rapidă     

Folosind pictogramele din stânga ecranului, alegeți Quick Selection Tool (Instrument de selecție rapidă). În partea de sus a ecranului, vor exista un simbol plus (+) și un simbol minus (-). Selectați simbolul minus.   

Faceți clic peste părțile pe care doriți să le eliminați din imagine. Punctele arată ce părți din fotografia dvs. au fost selectate pentru a fi eliminate.  Faceți fundalul transparent     

Apăsați butonul Backspace sau Del de pe tastatură. Fundalul dvs. va dispărea, lăsând doar subiectul dvs. peste un fundal transparent.  Salvați fișierul     Nu uitați să vă salvați fotografia ca fișier PNG pentru a păstra transparența noii dvs. imagini.

Microsoft PowerPointPowerPoint face parte din suita de programe Microsoft Office. Utilizarea sa principală este crearea de diapozitive pentru prezentări. Puteți utiliza programul chiar și pentru a crea o broșură online pentru compania sau proiectul dumneavoastră. Există, de asemenea, opțiunea de a elimina fundalul unei imagini. Este mai simplu decât Photoshop, dar nu la fel de simplu ca instrumentul Depositphotos.  

Deschideți fotografia dvs.

Selectați Insert (Inserare) în partea de sus a ecranului și alegeți Picture (Imagine). Răsfoiți calculatorul, tableta sau telefonul pentru a găsi fotografia pe care doriți să o utilizați. Selectați fișierul și adăugați-l în PowerPoint.  Creați transparențăFaceți clic fie pe File (pe PC), fie pe Adjust Format (pe Mac). Selectați Remove Background (Îndepărtare fundal). PowerPoint va elimina acum automat fundalul și îl va face transparent.  

Efectuați ajustări Utilizând semnele plus (+) și minus (-) din partea de sus a ecranului, puteți fie să adăugați mai mult din obiectul principal în spațiul vizibil, fie să eliminați mai mult făcând clic pe diferite zone ale fotografiei.  Salvați ca PNG Când fotografia finală arată exact așa cum doriți, salvați fișierul în format PNG pentru a păstra fundalul transparent.  

Concluzie

După cum puteți vedea, există mai multe moduri de a elimina fundalul dintr-o imagine. Fiecare instrument are un flux de lucru diferit. Unele sunt mai complexe decât altele. Folosind tutorialul nostru util de mai sus, comparați fiecare software sau instrument online pentru a vedea care vi se potrivește cel mai bine. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De fiecare dată Black Friday este altfel!

Ce inseamna sindromul de apnee in somn si cum se trateaza?