in ,

Sfaturi pentru fotografii creative si abstracte

Pentru aceia dintre voi cu o nota creativa si o imaginatie abstracta, aceasta este categoria de interes care va poate mentine atentia treaza! Esti probabil interesat de cum gasesti un punct de plecare pentru a realiza fotografii creative si abstracte inedite? Pe langa achizitia unei camere foto care sa indeplineasca cele mai bune conditii, iar aici werbo poate fi solutia de care ai nevoie, ai nevoie si de cateva sfaturi aliniate acestei dorinte. Iata cateva dintre sfaturile de care ar fi bine sa tii cont atunci cand vrei ca fotografia ta sa fie una de exceptie.

Expunere dubla

Folosirea expunerilor duble pentru camera poate oferi rezultate surprinzatoare, spun specialistii in realizarea fotografiilor. Prin adoptarea unei abordari diferite si fotografierea a doua cadre intr-unul singur, poti obtine fotografii de exceptie. Nu este greu, trebuie doar sa iti concentrezi putin atentia asupra obiectului de fotografiat si sa intelegi ce inseamna de fapt expunere dubla aplicata realizarii de fotografii.

Cultura inchisa

Daca te apropii de subiectul tau pe care doresti sa il fotografiezi si elimini distragerea din jur, atunci poti fi placut surprins de ceea ce poti captura cu ajutorul unui instrumente de fotografiat. Exista multe animale salbatice sau de la gradina zoologica la care ar putea functiona acest efect, asa ca ai pe ce experimenta. Te poti specializa in astfel de fotografii si sa stii ca nu este deloc un lucru rau.

Cele mai citite articole

Arhitectura abstracta

Exista multe subiecte care se preteaza la mediul creativ si abstract, dar, cu toate acestea, exista un gen special care aproape ca iti va garanta lovitura castigatoare. Arhitectura, in special cladirile si sculpturile moderne, reprezinta un subiect minunat de explorat in domeniul fotografiei. Fotografiaza structurile realizate de om din toate unghiurile si foloseste liniile drepte si curbe pentru a crea rezultate antrenante. In acest domeniu poate fi putin dificil sa te specializezi, insa ceea ce privesti prin ochiul magic al unei camere de fotografiat poate transmite mai multe decat ceea ce vezi cu ochiul liber. Profita!

Fii suprarealist

Nu exista limite in aceasta categorie atunci cand vine vorba de manipularea post-productie, asa ca vezi ce realitati alternative distractive si „iesite din aceasta lume” poti construi! Trucul cu abilitati bune de Photoshop si de editare sunt imaginile de pornire, asa ca atunci cand vine vorba de fotografiere, gandeste-te la lumina si la modul in care acestea vor sta impreuna intr-un cadru care va deveni exceptional.

Viteza de obturare lenta

Exista mai multi subiecti diferiti pe care ii poti filma folosind o viteza lenta a obturatorului, insa mediile naturale, cum ar fi padurea si marea, sunt minunate pentru acest tip de efect. Incearca sa te deplasezi in sus sau in jos pe langa niste copaci impaduriti sau intr-o parte si in alta pe mare pentru a surprinde un efect suprarealist. Vei avea nevoie de o setare de expunere in jur de 1/8 sec sau mai mica (viteza de panoramare determina si efectul), asa ca poti avea parte de un experiment exceptional cu ajutorul unui instrument de fotografiat despre care nu ai fi putut crede ca poate avea puteri magice.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce merită să ai un card de credit deștept de la Banca Românească?

Terminologia de cazinou pe înțelesul începătorilor