in

6 motive pentru a purta lenjerie din fibra de bambus din oferta magazinului Bambu

Atat doamnele, cat si domnii cauta din ce in ce mai multe variante de lenjerie moale, fina la atingere, confortabila si usor de intretinut, iar oferta magazinului online Bambu este demna de luat in calcul in acest sens. Pana nu demult, oamenii cautau lenjerie din bumbac, fiind singurul material mai bun cunoscut, care lasa pielea sa respire si nu provoaca alergii. Acum, bambusul depaseste cu mult bumbacul, avand proprietati cu adevarat speciale.

De ce sa optezi pentru lenjerie din fibra de bambus din magazinul online Bambu

Primul si cel mai important motiv pentru a opta pentru acest tip de lenjerie intima, din bambus este felul in care se simte la atingere. Tesatura din fibra de bambus este moale, matasoasa, delicatetea acesteia poate fi comparata cu a matasii sau a casmirului si datorita neobisnuitei sale elasticitati se va adapta foarte usor pe formele corpului purtatorului. Ceea ce inseamna ca lenjeria intima din fibra de bambus se va simti foarte placut pe piele si nu va roade.

Al doilea motiv pentru care atat femeile, cat si barbatii ar trebui sa aleaga fibra de bambus pentru lenjeria intima este capacitatea sa de termoreglare. Tesatura din fibra de bambus poate absorbi transpiratia si poate echilibra temperatura, acest material contribuind la confortul si la placerea purtarii lenjeriei.

Cele mai citite articole

In plus, lenjeria de piele din bambus are o putere de absorbtie de pana la 4 ori mai mare comparativ cu bumbacul. Fibrele absorb si evapora transpiratia astfel incat pielea sa nu se usuce, iar transpiratia in exces sa fie mereu eliminata.

Mai mult decat atat, lenjeria din fibra de bambus pastreaza pielea intr-un mediu natural, nu se lipeste de corp in timpul activitatilor sportive, tine de cald iarna si racoresc vara. Este uimitoare microstructura fibrelor de bambus care racoresc pielea cu pana la 2-3 grade mai mult decat bumbacul cand afara este foarte cald si o incalzesc in cazul in care temperaturile sunt mai scazute. Proprietatile termostatice sunt comparabile cu cele ale fibrelor sintetice ce se folosesc in productia lenjeriei termice.

Al treilea motiv pentru purtarea lenjeriei de corp din bambus este proprietatea antibacteriana. Pentru ca bambusul este crescut in ferme dedicate unde nu se folosesc pesticide sau ingrasaminte artificiale ce irita pielea. In plus, proprietatile antibacteriene reusesc sa distruga pana la 70% dintre bacteriile de pe corp.

Al patrulea motiv pentru care cumparatorii ar trebui sa opteze pentru lenjeria din bambus este capacitatea de a indeparta mirosurile neplacute. Datorita acestei caracteristici, lenjeria va oferi un confort si o rezistenta la mirosuri chiar si in cazul purtarii prelungite.

Nu in ultimul rand, clientii opteaza pentru lenjeria din bambus pentru ca este 100% ecologica, dar si pentru ca se intretine foarte usor. Pentru a intretine lenjeria din bambus in mod optim, se recomanda spalarea la maxim 40 de grade Celsius, fara a o calca, fara a folosi inalbitor si in niciun caz nu este recomandata spalarea la program cu centrifugare sau uscarea in uscatorul de rufe.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Site-urile de prezentare sunt cartea de vizita a brandului tau. Agentiile de web design iti sunt alaturi pentru a le realiza intr-un mod profesionist

Cum funcționează tehnologia pentru cazinourile live