in

Site-urile de prezentare sunt cartea de vizita a brandului tau. Agentiile de web design iti sunt alaturi pentru a le realiza intr-un mod profesionist

Prezenta in online este obligatorie in ziua de astazi. Nu este suficient sa ai o afacere care se descurca bine in offline, trebuie sa o aduci si in online pentru a avea acces la un public mult mai larg, pentru a gasi mai usor potentiali clienti si a reusi sa ii mentii pe cei existenti.

Prezenta in mediul virtual poate fi obtinuta destul de simplu prin crearea unui site de prezentare. Site-ul de prezentare este o carte de vizita a afacerii tale, oricine intra pe site poate sa afle totul despre tine si despre produsele tale, despre serviciile tale. Spre deosebire de un site simplu, un site de prezentare are anumite particularitati.

De exemplu, pe el apare un logo, viziunea si valorile companiei, apar date despre membrii companiei, despre clienti, eventuale portofolii. Nu sunt omise nici datele de contact, parerile clientilor si listarea tuturor produselor sau serviciilor pe care oricine le poate accesa cand are nevoie de ele.

Designul site-ului de prezentare este unul „curat”, aerisit, meniurile sunt clare si usor de navigat, fotografiile si textul sunt bine aranjate si concepute in asa fel incat sa reflecte viziunea si valorile brandului caruia ii apartine site-ul. Pe un site de prezentare vom observa si link-uri utile, date statistice despre companie, despre clienti, servicii, gradul de multumire al clientilor.

Datele statistice nu sunt foarte multe, dar ofera o imagine de ansamblu asupra calitatii muncii depuse sau serviciilor prestate la un moment dat, pe o perioada data de timp.

Pana la urma site-ul de prezentare stabileste primul contact intre brand si publicul tinta, este foarte important pentru credibilitate, pentru promovare si pentru increderea in brand si ar trebui sa fie facut cat mai profesionist cu putinta.

In crearea unui site de prezentare poate interveni inca de la inceput o agentie de web design cu experinta, cum e si Cubick, se alege o platforma, dupa care site-ul este creionat in functie de toate nevoile clientului.

Pe langa serviciile premium de web design Cubick pune la dispozitia clientilor care isi doresc site-uri de prezentare si gazduire securizata, pentru un site functional si sigur pentru clientii care il viziteaza.

Cum te poate ajuta agentia de web design din Bucuresti? Se ocupa de accesibilitate si de optimizarea navigarii pe site, de pe orice dispozitive, creeaza interfete grafice originale si atractive, continut de calitate, are grija ca site-ul sa se incarce rapid si sa fie bine optimizat SEO.

Fara erori de programare si cu integrare profesionista cu retele de socializare site-ul de prezentare va avea si localizare pe harta pentru afacere, formulare de interactiune cu utilizatorii, certificari Mobile-Friendly, protocoale implementate corect pentru share corect.

De la design pana la animatii, meniuri personalizate, galerii foto-video, integrarea unor elemente de prezentare moderne, pe toate le poti avea in momentul in care incepeti colaborarea cu agentia de web design.

Cu agentiile de web design mergi la sigur si ai site-uri de prezentare care ajung mai usor la clientii vizati. Trebuie doar sa o gasesti pe cea potrivita pentru afacerea ta.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datoriile nu anuleaza micile placeri ale vietii

6 motive pentru a purta lenjerie din fibra de bambus din oferta magazinului Bambu