in

7 avantaje ale accesării unei linii de credit de la o instituție nebancară

Fiecare persoană fizică autorizată și întreprindere mică trebuie să se poată adapta la schimbare, în special în perioade de creștere sau în cazul unui flux de numerar inconsecvent. Atunci când ai nevoie de acces rapid la numerar și de condiții flexibile pentru rambursarea fondurilor, o linie de credit de la o instituție nebancară poate fi adesea o soluție ideală.

O linie de credit negarantată oferă oricărei entități juridice acces la bani care pot fi utilizați pentru a aborda orice cheltuială neașteptată. Acest tip de împrumut poate fi asemănat cu un card de cumpărături pentru persoane fizice: dobânda începe să se acumuleze odată cu tragerea fondurilor, iar suma rambursată este din nou disponibilă pentru a fi împrumutată pe măsură ce plătești soldul.

Având în vedere aceste aspecte, iată 7 avantaje ale accesării unei linii de credit de la o instituție nebancară:

1) Flexibilitate

Cel mai important avantaj al unei linii de credit pentru afacerea ta este flexibilitatea. Acest lucru înseamnă că poți accesa fondurile împrumutate la intervale frecvente, le poți rambursa și retrage în mod repetat.

Prin urmare, o linie de credit îți pune la dispoziție o sumă de bani ori de câte ori ai nevoie de ea, cu o structură flexibilă de rambursare.

2) Control

Poți utiliza o linie de credit ori de câte ori consideri de cuviință: pentru a acoperi lacunele în ceea ce privește fluxul de numerar, pentru costurile de exploatare în curs sau pentru a face față provocărilor neprevăzute.

3) Îmbunătățește istoricul și scorul de credit al afacerii

Prin utilizarea frecventă a unei linii de credit, poți menține un scor de credit bun pentru afacerea ta. Cu toate acestea, asigură-te că ești consecvent în efectuarea plăților la timp pentru a vedea o îmbunătățire a scorului în viitor.

Cele mai citite articole

De asemenea, vei câștiga avantajul de a stimula bonitatea afacerii în ochii creditorilor.

4) Dobândă mică

Instituțiile nebancare, cum este Vitas România, oferă o rată a dobânzii semnificativ mai mică pentru o linie de credit de afaceri decât pentru alte tipuri de împrumut. În plus, debitorul plătește dobândă doar pentru suma împrumutată din limita totală acordată, reducând semnificativ costul total de rambursare către creditor.

5) Condiții flexibile de ramburs

Împrumuturile tradiționale necesită plăți lunare pre-stabilite. Acestea pot reprezenta o provocare pentru creșterea unei afaceri nou-înființate. Pe de altă parte, o linie de credit oferă termene flexibile de rambursare. Prin urmare, dacă o afacere are o lună mai slabă în ceea ce privește profitul, aceasta poate plăti doar suma minimă datorată.

6) Separă finanțele personale de finanțele afacerii

Una dintre provocările cu care se confruntă persoanele fizice autorizate (PFA) și proprietarii de IMM-uri este păstrarea cheltuielilor personale și de afaceri complet separate. Avantajele unei linii de credit de afaceri este că îți permite să eficientizezi și să urmărești cheltuielile de business, deoarece împrumutul este dedicat exclusiv afacerii.

Dacă te confrunți cu această problemă, apelează la o linie de credit pentru PFA-uri de la Vitas România.

7) Eficientizează ciclul de afaceri

O afacere trece prin cicluri de creștere și contracție datorită modului în care operează, dar fără fonduri suficiente, cheltuielile de dezvoltare pot depăși veniturile. Acest lucru face dificilă menținerea afacerii în funcțiune.

Într-o astfel de situație, obținerea unei linii de credit de la o instituție nebancară poate oferi o sursă vitală de bani și poate contribui la menținerea afacerii pe linia de plutire.

Succesul oricărui tip de afacere depinde de un flux de numerar neîntrerupt pentru operațiunile de zi cu zi. Deschiderea unei linii de credit de la Vitas România ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a rămâne în funcțiune.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

În ce piese merită să investești în plin sezon de reduceri? Iată 3 dintre articolele vestimentare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta anul acesta

Cum arată o zi într-un cămin de bătrâni pentru o persoană cu boala Parkinson?