in

7 modele noi de snowmobile pentru iubitorii de sporturi de iarnă

Iarna încântă foarte multe persoane pasionate de sporturi în natură, de adrenalină și peripeții noi. Mersul cu snowmobilul pentru activitățile din timpul liber sau chiar pentru sarcinile din gospodărie este ideal pentru sezonul rece, de aceea apar în fiecare an modele noi care să încânte și cele mai sofisticate gusturi și cerințe!

Vezi aici care sunt cele mai noi 7 modele de snowmobile pentru iubitorii de sporturi de iarnă, care este echipamentul adecvat și poți să redescoperi adrenalina și aventura activităților tale favorite în natură!

FREERIDE 850 E-TEC TURBO SHOT 154

FREERIDE 850 E-TEC TURBO SHOT 154 este un snowmobil puternic, fiind potrivit pentru sporturile de iarnă pe terenuri accidentate, dar și pentru activitățile gospodărești ale sezonului rece. Este conceput special pentru un singur pasager.

  • Specificații. Snowmobilul are motor Rotax 850 E-Tec Turbochanger cu 2 cilindri și capacitate cilindrică de 849 cc. Are pornire de tip-shot, putere de 165 CP, cu sistem de frânare Brembo.

SUMMIT X EXPERT 850 E-TEC TURBO SHOT 154

Snowmobilul SUMMIT X EXPERT 850 E-TEC TURBO SHOT 154 este proiectat pentru o singură persoană și poate face față cu brio tuturor drumurilor denivelate sau accidentate, dar și la urcările și coborârile de pe dealuri și munți.

  • Specificiații. Snowmobilul este dotat cu motor 900 ACE Turbo, 3 cilindri și capacitate cilindrică de 899, cu pornire electrică, frână hidraulică pe spate și un design creat special pentru confort și siguranță.

FREERIDE 850 E-TEC 154

FREERIDE 850 E-TEC 154 are culoarea potrivită pentru a se camufla în peisajul înzăpezit al iernii. Poate fi folosit de către o singură persoană, oferindu-i acestuia agilitate, confort, aventură și siguranță.

  • Specificații. Vehiculul are motor Rotax 850, capacitate cilindrică de 849 cc, pornire electrică, transmisie pe curea și frână de spate cu sistem Brembo.

850 SWITCHBACK ASSAULT 146

Cele mai citite articole

Cu un design și culori contrastate de negru și portocaliu, 850 SWITCHBACK ASSAULT 146 este întocmai snowmobilul de care ai nevoie pentru activitățile sport din perioada iernii, atât pentru cascadorii, dar și pentru mersul pe dealuri și munți.

  • Specificații. Snowmobilul pune la dispoziție motor puternic Patriot 850, cu capacitate cilindrică 840 cc, pornire electrică, frână de spate Disc Matryx Stealth, alături de numeroase alte funcții tehnice.

M 8000 MOUNTAIN CAT ALPHA ONE 154 ES

M 8000 MOUNTAIN CAT ALPHA ONE 154 ES este un snowmobil conceput pentru o singură persoană, reprezentând un lider pentru pasionații de sporturi de iarnă. Vehiculul are culorile gri-argintiu și verde și este creat special pentru drumurile accidentate și denivelate din sezonul rece.

  • Specificații. Cu un motor de 2 cilindri și capacitate de 794, cutie de viteze automată, transmisie CVT, putere de 165, pornire electrică și frână hidraulică pe disc, snowmobilul este foarte puternic!

850 RMK KHAOS SLASH 155

850 RMK KHAOS SLASH 155 de la Polaris poate fi observat din depărtare datorită culorilor de portocaliu și negru. Poate fi folosit atât pe terenuri ușoare, dar și pe drumuri forestiere sau de munte, oferind performanțe maxime pe traseele cu zăpadă adâncă.

  • Specificații. Snowmobilul are motor 850 Patriot, 2 cilindri cu capacitate de 840 cc, transmisie QuickDrive, răcire cu lichid, pornire manuală și frână cu disc RMK LWT pe spate.

BEARCAT 3000 LT

BEARCAT 3000 LT este un snowmobil conceput pentru 2 persoane, fiind un model versatil. Vehiculul poate fi folosit pentru plimbările recreaționale, dar și pentru activitățile de zi cu zi din gospodărie.

  • Specificații. BEARCAT 3000 LT are motoc de 2 cilindri cu 700 cc, transmisie Act Diamond Direct Drive, pornire electrică, răcire pe lichid și putere de 65.

Fie că îți dorești să descoperi noile modele de snowmobile sau vrei să investești într-un vehicul ideal pentru activitățile tale din sezonul rece, consultă lista oferită și descoperă cele mai noi specificații tehnice ale snowmobilelor!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Glicemia: Ce este și cum să o monitorizăm corect

Unde gasesc iPhone 13 ieftin?