in

Unde gasesc iPhone 13 ieftin?

iPhone-ul  reprezinta cel mai bine vandut gadget, fiind  telefonul mobil tip smartphone care rulează  varianta sistemului de operare Mac OS X. iPhone-ul este dotat cu navigare web,  suport pentru push e-mail,  touchscreen, telefonie GSM si SMS, playere media de tip iPod. Astfel, este dispozitivul ideal daca  doresti  viteza de mişcare în mediul on-line.

Noul model  iPhone 13

Apple a lansat in toamna acestui an, noul model iPhone 13.  Daca esti pasionat de gadget-uri si doresti sa achizitionezi un model nou si performant, poti alege intre modele puse la dispozitie de magazinele de specialitate, dintre care iPhone 13 si  iPhone 13 Mini,  iPhone 13 Pro si Pro Max. iPhone 13 are acelasi design ca si  iPhone 12,  camerele mini de pe spate si  camera de bază având o pozitionare  diferită.

Noul iPhone 13  este mai eficient din punct de vedere energetic, fiind dotat  la interior un procesor A15, cu 5% mai performant fata de procesorul A14 folosit pe modelul anterior. iPhone 13 este disponibil cu o multitudine de  optiuni vizand  spaţiul de stocare, respectiv  128 GB, 256 GB si 64 GB.

Display-ul are o diagonală de 6,1 inci, plus rata de refresh de 60 Hz, se incarca mai rapid, are doua camere,  versiunea Pro detinand   trei senzori foto.  Apple ofera astfel un nou model imbunatatit pe partea softwave. Vei putea achizitiona variantele  Pro si Pro Max, cu o optiune de stocare mare, de 1TB. iPhone 13 este disponibil in 6 variante cromatice, alb, negru, mov, roz, albastru si rosu, iar iPhone  Pro si Pro Max fiind  disponibile doar  in  culorile bronz,  negru, bronz, argintiu  si auriu. Atunci cand doresti sa achizitionezi  noul model iPhone 13 la un pret mic, magazinele de specialitate iti vor veni in intampinare cu toate  datele referitoare la palierul iPhone 13 pret.

Facilitatile noului iPhone 13

Apple a venit anul acesta in intampinarea pasionatilor de gadget-uri cu un model iPhone mult imbunatit fata de modelele anterioare, ca un raspuns la cerea pietei de specialitate. Daca esti pasionat de tehnologie, modelul iPhone 13 va reprezenta varianta optima prin care te vei bucura de o capacitate mult mai mare de stocare, de o pozitionare facila si utila a camerelor, dar si de o durata de incarcare mai scurta si o putere energetica mai mare.

Pentru oricare dintre modele optezi, piata de specialitate iti ofera si o serie de accesorii, astfel incat utilizarea noului iPhone 13 sa fie nu doar eficienta si sigura, ci si placuta si integrata cromatic preferintelor tale. Daca inca nu ai decis pentru care variata  optezi, mediul online iti asigura acces la unboxing iPhone 13, astfel incat sa poti viziona noul model, atat ca design, cat si ca functionalitate.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

7 modele noi de snowmobile pentru iubitorii de sporturi de iarnă

Top 10 cărți pe care orice cuplu ar trebui să le citească