in

Ce husă pentru un smartphone Samsung să alegi?

Smartphone-urile actuale sunt obiecte estetice din ce în ce mai eficiente și reale. Chiar dacă în cele din urmă tind să arate la fel, toți producătorii folosesc materiale premium pentru a se distinge de concurență. Dar sunt cu atât mai fragile și, prin urmare, trebuie protejate de eventualele căderi. Și pentru asta, ai nevoie de cele mai bune huse Samsung pentru a-ți proteja partenerul în fiecare zi.

Când cumperi un Samsung nou, dorești să îl protejezi, chiar să îl protejezi excesiv. Pentru aceasta, cea mai viabilă opțiune rămâne achiziționarea unei huse de protecție. Pe piața actuală, există multe cu caracteristici multiple: piele, silicon, gadget, fantezie. Pe scurt, alegerea este mai mult decât largă și este adesea complicată navigarea.

Cum să alegi husa Samsung potrivită?

Nu este chiar știință despre rachete, dar în primul rând trebuie să știi și să îți identifici nevoile. Așa cum am spus mai înainte, există o mulțime de huse de protecție diferite și uneori poate fi dificil să găsești pe cea care se potrivește cel mai bine telefonului tău. În mod ideal, acesta din urmă ar trebui să îți protejeze prețiosul mobil de căderi ocazionale. Dar ar fi păcat dacă funcția sa ar fi limitată la o singură utilizare. De fapt, ar trebui să vizezi mai degrabă o husă Samsung care să favorizeze materialele flexibile sau solide, precum siliconul sau plasticul.

Cele mai citite articole

Apoi, există două categorii: cei care preferă o husă subțire și cei care preferă să utilizeze mijloace mari și optează pentru protecție maximă cu huse foarte groase pentru a rezista oricărui dezastru. O husă subțire, în general de aproximativ 1 mm grosime, urmează estetica principală a smartphone-ului și, prin urmare, nu distorsionează complet aderența. În timp ce o husă mai groasă va schimba cu adevărat modul în care îți arată telefonul mobil. Aceste huse adoptă diferite dimensiuni care modifică astfel aspectul smartphone-ului. Dacă nu acorzii prea mult credit esteticii smartphone-ului, atunci mergi la aceste modele.

În cele din urmă, aruncați o privire bună la tipul de protecție oferit de fiecare husă Samsung. Este posibil ca unele huse să nu acopere complet toate părțile smartphone-ului sau să nu ofere o protecție suficientă pentru ecran sau senzori fotografici. Cu o protecție integrată, vei fi sigur că în timpul unui impact pe o parte, aceasta din urmă va suferi doar daune minime. Și dacă husa se ridică vreodată puțin deasupra suprafeței ecranului, poate fi evitată spargerea sticlei dacă telefonul tău cade cu afișajul orientat spre sol.

Un mic sfat: dacă mobilul tău este compatibil: verifică dacă instalarea unei huse de protecție nu interferează cu utilizarea încărcării fără fir. Majoritatea huselor nu o împiedică, dar dacă dorești să optezi pentru un model foarte gros, fii atent la acest aspect.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cel mai savuros suc de mere cu aromă delicioasă

Cele mai bune genți de damă care sunt acum în tendințe