in

Ai incercat programarile prin Stailer? Este simplu, rapid, eficient!

De cand cu moda aplicatiilor dedicate pentru mai toate tipurile de activitati ne intrebam daca mai exista ceva neacoperit, o nisa in care digitalizarea sa nu fi ajuns. In ceea ce priveste domeniul hair and beauty digitalizarea vine prin Stailer, platforma si implicit aplicatie care te ajuta sa te programezi mai usor ca oricand la un salon din orasul tau. 

Stailer este prezent deja in 41 de orase ale tarii. Aici sunt inscrisi hairstylisti si specialisti din domeniul beauty. Pentru doritori, setarea unei programari inseamna cateva clickuri. Iata despre ce este vorba. 

Creeaza un cont si ai astfel o agenda virtuala la indemana 

Stailer nu te conditioneaza sa iti creezi vreun cont. Nu functioneaza pe baza de abonament. Iar serviciile la saloanele de profil nu au un pret diferit, mai mare, pentru ca alegi sa te programezi prin Stailer, acesta intermediar fiind. 

O programare online cu Stailer nu presupune niciun cost pentru tine, ci mai degraba o optimizare de timp pentru tine si programul tau. Poti face asta in orice moment al zilei, fie in creierii noptii, fie dimineata devreme, indiferent de programul unei receptionere la salon, de programul salonului cu publicul. Confirmarea vine imediat, iar daca este necesar sa reprogramezi sau sa anulezi, vei face asta la fel de usor. 

Aplicatia este de asemenea salvatoare 

Aplicatia Stailer pentru programari la salon este ca un soi de agenda virtuala. Aceasta iti permite sa ai la indemana, mereu in telefon, tot programul vizitelor tale la salon. Daca urmezi un tratament cosmetic, mergi la masaje ai nevoie de cateva sedinte repetate la salonul de infrumusetare. Nu te stresa ca vei uita. Poti seta remindere pentru programarile efectuate. 

Cele mai citite articole

Aplicatia iti poate salva datele si astfel repeti mai simplu ca niciodata o programare. Daca ai trecut deja pragul unui salon si ai fost sau nu multumit de servicii poti reveni aici sa lasi o recenzie. Recenziile sunt un barometru al calitatii serviciilor si pot fi relevante pentru alti clienti. 

La salon, in doi pasi 

Pana acum, sa fi mers la un salon doar pentru a te programa insemna fara doar si poate sa suni cu ceva timp inainte. Daca ti se raspundea in timp util, ajungeai la o alta problema si anume timpul exact pentru programare. Astfel, faceai compromisuri doar din nevoia de a te programa in cele din urma. Serviciile profesionale nu se compara cu munca unui amator, deci oricum ai nevoie de ele. 

Iata ca acum schimbarea vine de la Stailer. Tot acel timp pierdut sa cauti un loc liber la salon sau cat de greu reuseai sa gasesti un loc liber pe scaunul unuia dintre cei mai buni hairstylisti inseamna acum o poveste de trecut. Stailer iti gaseste imediat disponibilitatea celor din saloane. Si sa nu fie cu mirare daca vei gasi loc liber la salon in urmatoarele ore, aceeasi zi. 

Viata in sine inseamna desigur multe taskuri zilnice. Nu ne permitem sa pierdem vremea cu chestii marunte. Asadar, fii eficient/a cu Stailer.

Contact: support@stailer.ro 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Care sunt cei mai mari consumatori de electricitate din locuința ta?

Care sunt avantajele unei călătorii la Berlin cu autocarul?