in

Ai nevoie de efectuarea unor analize și nu te poți deplasa la clinică? Află acum ce opțiuni ai!

Deoarece structura sângelui reflectă starea de sănătate a organismului pacientului, analizele de sânge reprezintă o modalitate excelentă pentru un medic de a evalua starea de sănătate a organismului pacientului sau progresul unei boli. Analizele de sânge apreciază numărul celulelor sangvine și dozează diferitele substanțe din sânge. Raportul față de valorile normale statistice și contextul actual constituie două aspecte importante ale interpretării analizelor de sânge. De aceea, concluziile pot varia în funcție de vârsta, sexul și istoricul de sănătate al pacientului.

Laboratoarele de analize îți vor oferi serviciile de care ai nevoie, fie că sunt necesare analize de rutină, fie că dorești un set de analize de specialitate. În acest articol vei afla cum poți beneficia de gama de servicii medicale, fără a te deplasa la sediul clinicii.

În continuare, vei afla despre beneficiile recoltării analizelor în locuința proprie!

Avem în vedere, în primul rând, timpul și confortul tău și al familiei tale. De asemenea, știm că anumiți pacienți nu pot beneficia de servicii medicale pe care se pot baza, pentru că nu pot merge în afara limitelor propriei locuințe. Cu Trumed.ro vei putea primi ajutorul dorit, de la servicii specializate până la îngrijirea medicală de bază. Poți beneficia de recoltarea analizelor la domiciliu din partea asistenților medicali profesioniști, din iubire pentru meseria lor și atenție pentru pacienți. Iată de ce analizele medicale la domiciliu pot fi de un real folos:

● Este o soluție excelentă pentru persoanele netransportabile!

La data și ora stabilită, echipa mobilă de personal medical calificat în recoltarea probelor biologice va ajunge la adresa specificată și va transporta probele în siguranță la un laborator adiacent.  De acest serviciu pot beneficia: persoane în vârstă, pentru care transportul la o unitate medicală ar fi o provocare, persoanele care nu pot fi transportate sau care sunt imobilizate și nu pot fi transportate la o instituție medicală, respectiv femeile în ultimul trimestru de sarcină.

● Împiedică deplasarea și ajută la economisirea timpului!

Poți evita timpul de așteptare, des întâlnit, în laboratoarele de recoltare sau în unitățile medicale. Personalul medical va ajunge cât mai repede la pacient pentru a colecta probe, având parte de intimitate în casa proprie. Luând la cunoștință probele de prelevat, vei avea nevoie numai de o recomandare din partea medicului.

Cele mai citite articole

● Vei avea nevoie doar de câteva documente!

În timpul vizitei, trebuie să ai la dispoziție anumite acte importante, pentru verificarea identității: pentru adulți, un act de identitate (CI/BI), pașaport sau permis auto, pentru copii, pașaportul ori certificatul de naștere.

● Pacientul nu trebuie să fie expus la alte surse de infecție!

Nu este permis ca pacienții să fie supuși presiunii de către personalul medical sau nemedical. Pacientul cu un risc crescut de a dezvolta complicații va găsi acest tip de pachet medical ideal. Cei care nu doresc să fie expuși unor infecții sezoniere, precum COVID-19, ar trebui să primească asistență medicală la domiciliu.

●  Ai parte de servicii personalizate!

Se pot recolta analize recomandate de medic sau cerute de fiecare pacient în parte. Indiferent de tipul de analiză pentru care este necesară recoltarea, personalul medical se deplasează la domiciliu pentru a se asigura că instrumentarul este steril și că pacientul se simte cât mai confortabil posibil. Recoltarea se face în condiții de siguranță maximă.

În concluzie, chiar dacă pacienții sunt sau nu abonați la un serviciu medical, recoltarea analizelor la domiciliu reprezintă o facilitate accesibilă tuturor. Pacienții imobilizați pot beneficia de servicii complete, chiar în confortul propriei case. Această gamă de servicii întotdeauna poate fi de un real folos.

SURSĂ FOTO: Freepik.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Real Madrid își propune să revină în fruntea Europei. Șansele “galacticilor“ la cucerirea UEFA Champions League

Tu știi când joci jocuri de noroc și pariezi responsabil? Fă acum testul!