in

Alternative la parfumurile originale – creațiile replică versus cele false!

De foarte multe ori cumpărătorii consideră prețul ca fiind unul dintre impedimentele care îi împiedică să achiziționeze parfumuri originale. Așa că, aceștia se orientează către parfumurile de tip replică și sfârșesc prin a cumpăra parfumuri false, fără ca măcar să știe care este diferența dintre aceste produse. Parfumurile originale sunt ușor de deosebit de competitorii neloiali datorită aspectului, modului de prezentare, compoziției, etichetei și locului de achiziționare a produsului.

Desigur, nu trebuie uitat nici prețul, care este un element important, dar care, în anumite cazuri poate să fie folosit în favoarea lor de către „vânzătorii” fake de parfumuri. Citește în continuare și află de unde poți cumpăra parfumuri originale , cum să le deosebești de celelalte articole și de ce este indicat să achiziționezi produse originale! Vezi aici https://perfumes.ro/2020/04/17/de-unde-cumperi-parfumuri-originale/

Parfumurile originale versus articolele de tip tester, replică și false

Așa cum menționăm anterior, un parfum original poate fi foarte ușor de recunoscut. În primul rând, fiind produse de brand, vor fi comercializate în magazine exclusiviste sau care oferă parfumuri de calitate. Același lucru este valabil și pentru site-urile cu parfumuri online. Mai apoi, designul și modul de prezentare al parfumurilor – creatorii de parfumuri originale folosesc materiale aparte care evidențiază produsul. La acest aspect contribuie și forma sticlei, dar și gramajul acesteia (nu o să vezi parfumuri originale în sticluțe cu un volum foarte mare).

Cele mai citite articole

Ambalajul este un alt element de diferențiere și care îți arată că un parfum este original. De obicei, atât ambalajul, cât și sticluța beneficiază de holograme de autenticitate  și care îi indică cumpărătorului faptul că este vorba despre un produs original. Compoziția poate că nu spune foarte multe lucruri cumpărătorului, dar brandurile îi oferă acestuia posibilitatea de a testa produsul prin intermediul unui tester de parfum. Practic, un recipient cu un volum foarte mic (denumit și eșantion) este pus la dispoziția cumpărătorilor pentru a lua contact cu mirosul parfumului.

Este foarte posibil că unii “vânzători” să ofere astfel de mostre drept parfumuri originale, dar acestea nu sunt decât niște eșantioane și nu sunt de vânzare. Un parfum de tip replică folosește o compoziție cu ingrediente asemănătoare, dar care nu sunt aceleași, ceea ce face parfumul lor să se diferențieze de cel original. Parfumul fals folosește o compoziție care imită mirosul celui original, dar care nu are aceeași rezistență și intensitate, iar mirosul “dispare” rapid după o perioadă scurtă de timp.

Nu uita că pe produsele originale sunt aplicate coduri de bare, un număr de lot și un număr de urmărire a produsului în sistemul producătorului – aceste elemente te ajută să diferențiezi un produs original de unul replică sau fals. Sticluțele și ambalajele produselor replică sunt diferite de cele ale parfumurilor originale, iar în cazul celor false, chiar dacă sunt identice cu ale articolului original (pentru că sunt realizate prin diverse operațiuni de copiere), acestea nu vor prezenta elementele distinctive de autenticitate.

De ce este indicat să optezi pentru parfumuri originale?

Un parfum original nu doar că îți oferă un miros aparte, ci îi oferă pielii tale un confort deosebit și nu îi provoacă alergii. În plus, atunci când dăruiești drept cadou un parfum original, dar care este doar o replică sau, și mai rău, un articol fals, cu siguranță că nu este cea mai bună alegere pe care o poți face. De aceea, dincolo de aspectul financiar, un parfum original ne oferă calitate superioară și ne ajută să ieșim în evidență prin mirosul special. Orientează-te întotdeauna către achiziționarea de parfumuri de brand, mai ales că acestea sunt disponibile la prețuri atractive în perioadele de reduceri. Profită și pune-te în valoare cu un parfum original!

Sursă: https://parfumation.ro/

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Datorii plătite mai rapid? Sfaturi pentru achitarea imediată a debitelor!

Efectul florilor asupra stării de spirit