in

Aranjamente florale ca în povești pentru case desprinse din basme!

Visezi adesea la o casă frumoasă, ca desprinsă din basme? O casă primitoare, cu ferestre mari, prin care să intre razele calde ale soarelui, cu o bucătărie magică, unde să prepari cele mai bune rețete și cu o sufragerie unde să petreci momente de neuitat alături de cei dragi? Nu mai trebuie să visezi: poți începe chiar de astăzi să faci mici schimbări care sa te ajute să ai casa pe care ți-o dorești. 

În primul rând, trebuie să stabilești stilul în care vrei să fie amenajată, dacă nu ai făcut-o deja! Chiar dacă ai deja mobila și o parte dintre decorațiuni, dar nu te-ai gândit la un anumit stil, ci ai ales ce ți-a plăcut și ce ai crezut că se potrivește mai bine, poți schimba toată atmosfera foarte simplu. În primul rând stabilește o culoare predominantă și mai cumpără decorațiuni în acea culoare, astfel încât toate elementele să fie legate între ele. O lenjerie de pat, draperii, poate chiar o vază sau o pătură pot schimba total aspectul dormitorului de exemplu. 

Reorganizează bucătăria! Bucătăria este poate cel mai dificil de amenajat, mai ales dacă nu ai prea mult spațiu la dispoziție. Din fericire, soluțiile moderne de organizare îți permit să ai spațiul de depozitare pe care îl dorești într-un mod foarte ingenios. Alege rafturi supraetajate pe care să le poziționezi în dulapuri. Astfel, economisești foarte mult spațiu care altfel ar fi rămas nefolosite. 

Când vine vorba despre sufragerie, lucrurile se complică! Aici este locul unde petreci timp de calitate atât cu familia și prietenii, dar și singur. De aceea, este important să găsești decorațiuni care să îți dea sentimentul de acasă. Alege spre exemplu rame foto speciale în care să încadrezi fotografii cu persoanele dragi ție. Aranjează biblioteca într-un mod deosebit: fie în funcție de mărimea cărților, fie în funcție de culorile acestora și îți garantăm că va schimba total aspectul acesteia. 

Cele mai citite articole

Și nu în ultimul rând, nu uita de flori! Dintre toate decorațiunile pe care le poți alege pentru locuința ta, indiferent dacă ne referim la cele pentru sufragerie, bucătărie sau chiar și hol, florile câștigă detașat titlul de ,,cele mai frumoase decorațiuni”. Acestea aduc natura mai aproape de noi, adaugă o pată de culoare și ne schimbă starea de spirit în câteva secunde doar. Să mai spunem și despre mirosul inconfundabil? 

Dacă vrei să te bucuri de o casă cu decorațiuni ca în basme, alege cu încredere aranjamente florale ca-n povesti, de la o florărie online de lux, cum este și Maison d’Or! Astfel, poți comanda flori la orice oră și poți chiar stabili data de livrare. De obicei, aranjamentele sunt livrate în maxim două ore de la comandă (dacă sunt pe stoc) așa că te vei bucura de ele în cel mai scurt timp posibil. Poți alege aranjamente perfecte pentru tot timpul anului sau aranjamente specifice unui anotimp. Indiferent care sunt preferințele tale, cu siguranță vei fi mulțumit cu această alegere! 

Ce spui? Te-am convins să alegi aranjamente florale pentru o casă desprinsă basme? 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cutii cu flori sub 250 lei de la o florărie de lux? Iată recomandările noastre!

Cum alegi o rochie de seara spectaculoasa