in

Avantajele pe care le au firmele care se muta in cladiri de birouri de inchiriat

Atat pentru afacerile la inceput de drum, cat si pentru afacerile care au deja un renume pe piata nationala si internationala si cauta sa se extinda, inchirierea unei cladiri de birouri este un pas foarte important pentru viata companiei si pentru profitul realizat.

Compania GVA Activ pune la dispozitia clientilor care cauta cladiri de birouri Brasov cele mai bune oferte in acest sens, cladiri incadrate in clasa A si in clasa B, cu multiple facilitati incluse, cladiri situate aproape de centrul orasului, dar si cladiri mai modeste, in care angajatii companiei sa isi indeplineasca atributiile cu succes.

Ce spun consultantii imobiliari referitor la inchirierea unei cladiri de birouri

Proprietarii cladirilor de birouri sunt din ce in ce mai flexibili la negocierea clauzelor din contracte, dar sunt si deschisi fata de propunerile care vin din partea potentialilor chiriasi. In cadrul companiei GVA Activ, ofertele sunt variate, astfel incat nici nu va fi necesara o astfel de negociere, chiriasii gasind ceea ce isi doresc atat din punctul de vedere al amplasarii, cat si al pretului.

Pe segmentul inchirieri cladirilor de birouri, nu prea sunt recomandate negocierile si renegocierile fortate, pentru ca ambele parti trebuie sa castige in urma colaborarii. Consultantii imobiliari sustin ca gasirea unei cladiri de birouri care se incadreaza in cerintele si preferintele clientilor va genera prelungirea si, posibil, renegocierea contractelor la expirarea perioadei contractuale.

Cele mai citite articole

Pentru a obtine avantaje maxime de pe urma inchirierii cladirii de birouri, clientii trebuie sa tina cont si de avantajele pe care acestea le ofera inca de la inceput. Spre exemplu, locurile suficiente de parcare, dar si amplasarea cladirii sunt criterii foarte importante. Este necesar ca birourile sa beneficieze de cablaj modern, de un sistem modern de aerisire si, pe cat posibil, de lifturi moderne si rapide.

Cerintele clientilor nu se opresc aici si includ si flexibilitatea in compartimentare, serviciile disponibile in cladire sau in imediata vecinatate, sursele de energie neintrerupte si complementare, ca si incalzirea centralizata si existenta unui sistem de aer conditionat.

Sunt si clienti care se multumesc cu cladiri de birouri de inchiriat care nu sunt foarte modern echipate si au doar lifturi, de exemplu, dar nu si finisaje de ultima generatie sau ferestre cu geam dublu si aer conditionat performant, dar care pun accent pe receptie si pe cantina. In Brasov, exista numeroase centre de inchiriat, cladiri de birouri situate in zona centrala si ultracentrala, usor accesibile atat clientilor rezidenti, cat si turistilor.

Fiecare anunt este descris in amanunt, cu spatiul minim si maxim disponibil, cu pretul chiriei, disponibilitatea, amplasarea cladirii de birouri, locatia exacta, transportul public sau posibilitatea de a ajunge cu masina personala, numarul de spatii de parcare, iar lista poate comunica.

Clientii pot consulta si harta Google cu locatia exacta a cladirii de birouri pentru a vedea daca aceasta se incadreaza in cerintele lor in ceea ce priveste amplasarea si daca acest lucru ii ajuta cu adevarat sau nu. Sunt afaceri, precum companiile de call-center, in care amplasarea stradala nu este foarte importanta.

Inchirierea unei cladiri de birouri este cea mai buna decizie pe care o pot lua antreprenorii care au o afacere la inceput de drum sau care doresc sa-si extinda afacerea deja dezvoltata.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Principalele motive pentru care detartrajul trebuie efectuat anual

Plaje din Sardinia