in

Avantajele unui împrumut rapid online de la o IFM

Amintim că, nu demult, moldovenii au avut posibilitatea de a împrumuta bani de la instituțiile financiare nebancare. Aceste credite, spre deosebire de bănci, au avantaje unice – pot fi solicitate online în 30 de minute, fiind nevoie doar de un pașaport și de un card bancar personal. Banii sunt luați pentru cheltuieli curente, pentru cheltuieli neplanificate, pentru plata datoriilor etc.

Care sunt avantajele creditelor online

Există mai multe modalități de a găsi bani, cea mai simplă este de a întreba prietenii sau cunoscuții, caz în care puteți împrumuta bani fără obligații sau cerințe clare. Atunci când prima metodă nu convine, se apelează la un credit, care se obține prin intermediul băncilor sau companiilor de credit. Această cale are unele dificultăți – pentru ca cererea să fie aprobată, trebuie să îndepliniți cerințele creditorului (la bancă sunt destul de stricte), precum și să aveți toate documentele necesare. Lista de documente poate fi variată și nu este ușor de adunat. Băncile și instituțiile de creditare au cerințe stricte în ceea ce privește termenele de rambursare, iar dacă împrumutul nu este rambursat la timp pot fi impuse penalități.

Cele mai citite articole

Pentru a evita așteptarea aprobării de la o bancă, puteți apela la o IFM pentru un credit rapid. În ceea ce privește beneficiile, unele servicii de creditare online sunt pregătite să le ofere împrumutaților condiții unice. Pentru cei care se împrumută pentru prima dată, există o rată a dobânzii preferențială de 0,01% pentru fiecare zi de utilizare a creditului. Suma totală plătită în plus pare a fi o plată simbolică sau un comision pentru aranjarea transferului de bani dintr-un cont bancar în altul. De exemplu, dacă luați un împrumut online de la o IFM în valoare de 5000 de lei pentru 10 zile, cu o rată a dobânzii de 0,01% pe zi, atunci la sfârșitul termenului va trebui să rambursați 5005 lei.

O altă modalitate de a împrumuta bani rapid este să contactați o companie de amanet, care poate fi o casă de amanet sau o organizație mai serioasă, cum ar fi o casă de amanet auto, care oferă bani contra garanției unei mașini. Este posibil să existe o companie și mai mare care să vă împrumute bani în schimbul unor bunuri imobiliare. Cu cât garanția este mai substanțială, cu atât mai mare este suma pe care o puteți împrumuta. În acest caz, ca și în cazul precedent, se aplică rata minimă a dobânzii, dar există o condiție obligatorie – să se ofere o proprietate valoroasă ca garanție. Merită să acordăm atenție unui detaliu important, conform contractului, banii trebuie să fie returnați într-o anumită perioadă, în caz contrar creditorul va avea dreptul de a scoate la vânzare proprietatea gajată pentru a-și acoperi pierderile. Firește, în acest caz, împrumutatul nu va putea să-și recupereze proprietatea, dar dacă rămân bani după vânzare și după ce cheltuielile creditorului au fost acoperite, aceștia vor fi returnați împrumutatului.

Cum să obțineți un credit online de la o IFM

Obținerea unui credit online de la o IFM este destul de ușoară, trebuie să urmați instrucțiunile oferite de serviciul de creditare. Toate serviciile IFM utilizează același algoritm de înregistrare și de verificare a cererilor și pot diferi doar prin detalii minore. Algoritmul aproximativ pentru solicitarea unui credit online este următorul:

  1. pentru a aplica, accesați pagina online a companiei de creditare și completați cererea – specificați suma și termenul pe care îl dorim, apoi treceți la procedura de înregistrare;
  2. pentru înregistrare, completați un formular de cerere detaliat cu informații despre Dvs., locul de muncă, locul de reședință, datele cardului bancar etc;
  3. verificarea informațiilor privind plățile furnizate prin autorizarea serviciilor bancare și trimiterea cererii de verificare;
  4. după ce ați primit o decizie pozitivă, obțineți o copie a contractului de împrumut pentru examinare; după ce ați examinat contractul, semnați-l în modul propus de creditor;
  5. primiți banii pe card sau în numerar, în funcție de metoda aleasă.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum a reușit Enroush să schimbe obiceiurile menstruale

Cum a reușit Enroush să schimbe obiceiurile menstruale

Tricouri cu imprimeuri amuzante – cadoul perfect pentru oameni cu simțul umorului