in

Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor despre soțul ei. „Eu sunt regizor, el este actor”

De Livia Lixandru,

„Eu sunt singura femeie din viaţa lui care nu a atârnat niciodată. „Ridichile” atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne. Eu sunt regizor, el este actor. Eu nu joc niciun rol. Ne-am întâlnit de câteva ori ca prieteni.

Lumea credea că suntem duşmani, că suntem certaţi. Şi am rămas prieteni. Ea mi-a luat paşaportul şi mi-a pus interdicţie să plec din ţară și nu am mai avut cum să plec. Uite, aflu şi eu lucruri noi pe care nu le-am făcut. Eu o să tac şi o să fac. Totul depinde numai de el”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Dan Capatos, dezvăluiri interesante despre Bianca și Alex

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit soț și soție în urmă cu patru luni și deși s-a vorbit despre divorț, cei doi sunt încă împreună. Puțini sunt însă, cei care știu cum a cerut-o Alex în căsătorie pe vedetă.

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă.

I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri”, a spus Dan Capatos, potrivit Viva!

Citeste mai mult aici

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Chris Pine filmează în București. Străzi blocate în Capitală

Luminița Anghel s-a întors în România și a vorbit despre momentele dificile din viața ei. „Încă mai crede lumea că sunt în America”