in

Brad de Crăciun ca dintr-un basm

Cine nu și-ar dori un brad de Crăciun frumos ca dintr-un basm? Cu brazi artificiali moderni, Crăciunul dvs. va fi ca un basm. Datorită procesării perfecte a ramurilor, brazii artificiali de Crăciun arată incredibil de realist și îi puteți confunda cu ușurință cu un brad natural.. 

Brad de Crăciun cu o formă perfectă

Bradul artificial de Crăciun se caracterizează în principal prin forma sa perfectă, simetrică de care toată lumea se va îndrăgosti. Crenguțele sunt așezate pe bradul artificial în așa fel încât bradul să pară cât mai realist posibil dar, în același timp simetric și dens. Depinde doar de dvs. dacă alegeți un brad de Crăciun extrem de dens sau un brad de Crăciun subțire. Cu toate acestea, cu siguranță nu trebuie să vă faceți griji că aveți acasă o „mătură” din câteva crengi.

Un brad de Crăciun alb ca din poveste

Cele mai citite articole

Cine nu și-ar dori un Crăciun înzăpezit ca dintr-un basm? Brazii artificiali albi și acoperiți cu un strat de zăpadă artificială creează o atmosferă frumoasă de iarnă, geroasă în fiecare cameră. Puteți alege un brad de Crăciun dens acoperit de zăpadă, complet alb, sau un brad verde care este doar ușor acoperit de zăpadă la capetele ramurilor. Vă garantăm că cu ambele vă veți simți ca într-un basm de iarnă.

Brazi de Crăciun XL foarte largi ca din filmele americane de Crăciun

Cu toții ne putem imagina bradul mare și masiv pe care îl vedem în fiecare an în filmele și basmele americane de Crăciun. Puteți avea deja un brad de Crăciun larg și dens, care va deveni caracteristica dominantă a oricărei camere. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți un brad de Crăciun XL extra lat, care este cu până la 20 cm mai lat decât un brad de Crăciun clasic și are cu 30% mai multe ramuri decât un brad clasic. 

Crăciun de poveste datorită decorațiunilor

Pe lângă brad, puteți crea o atmosferă de Crăciun de basm cu ajutorul diverselor decorațiuni de Crăciun. Folosiți ghirlande elegante de Crăciun pentru a vă decora casa ori apartamentul, cu care vă puteți decora fereastra, șemineul, raftul sau le puteți atârna în jurul ușii. Agățați o coroană modernă de Crăciun pe ușă sau deasupra șemineului sau decorați-vă camera de zi cu diverse figuri de Crăciun ale lui Moș Crăciun, reni, spiriduși de Crăciun sau oameni de zăpadă. Decorul dvs. de Crăciun va fi adus la perfecțiune printr-o coroniță frumoasă de Advent pe care o veți pune pe masa și diverse paturi sau perne pe canapea cu tematica Crăciunului. Șosetele decorative de Crăciun, pe care le puteți agăța lângă șemineu sau fereastră suntun accesoriu popular. Aspectul modern al bradului dvs. este subliniat de covorul rotund pe care îl puteți folosi cu ușurință pentru a acoperi suportul bradului dvs. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Transformă-ți casa într-un loc răcoros și luxos, chiar și pe timp de vară

MaxBet oferă vacanțe de vis!