in

Transformă-ți casa într-un loc răcoros și luxos, chiar și pe timp de vară

Transformă-ți casa într-un loc răcoros și luxos, chiar și pe timp de vară

Vara este acel sezon din an, în care așteptăm cu nerăbdare zilele lungi și serile plăcute și răcăroase, pe care să le petrecem alături de cei dragi. 

În zilele de vară, somnul și oboseala, pare că ne-au părăsit și ne simțim plini de energie pentru mult mai multe ore. 

    Profită, deci, la maximum de orele suplimentare de lumină și transformă-ți casa într-un spațiu perfect, răcoros și plăcut. Fie că vrei să te adăposetești de arșita orelor de la amiaz, fie că vrei să petreci seri lungi, casa ta, poate deveni acel loc încântător și relaxant. 

    Iată, cum îți poți transforma casa într-un astfel de loc, plin de lux, de senzație de răcoare și un stil ce te duce cu gândul la eleganța și luxul unei vile din Ibiza.

Orientează-te spre o paletă de culori proaspătă

    În Ibitza și Santorini,  dar și în restul locațiilor de lux de pe plaje, culorile proaspete, îți încântă vederea și toate simțurile. Acestă paletă de culori îți induce instant o stare de răcoare, eleganță, naturalețe și reflexii mediteranenee. 

    Dacă, în sezonul rece simțim nevoia să vedem culori tari, care ne aduc o protecție suplimentară, vara, alege culori ușoare, precum albul, bejul, sau strălucirea soarelui, prin galben reflectorizant. Nu uita și de accentele de albastru sau negru ce fac parte din aceleași peisaje de vis. 

    Fie că te orientezi, să te folosești de aceste nuanțe pentru canapea, perdele, covoare, scaune sau colțar, poți aduce aceste culori cu ușurință în casa ta, folosind huse coltare de pe casamoise.ro, pe care le poți schimba ori de câte ori îți dorești, fără nici un efort. 

    Alege piese de mobilier relaxante

Cele mai citite articole

    Vara, s-ar putea să simți nevoia, mai mult ca oricând să faci schimbări în viața ta și mai ales, în spațiul în care locuiești. Cu toate, că nu vei investi într-o mobilă complet nouă, te poți orienta spre acele piese de mobilier care îți inspiră relaxare și răcoare, la o simplă privire 

    Așadar alege acele piese precum fotolii puf, leagăne de interior sau chiar hamace care îți vor da senzația că ești pe malul mării, bucurându-te de o briză răcoroasă și perfectă. 

    Descoperă confortul sub toate aspectele

    Pe malul mării sau într-o locație de vis, confortul și relaxarea sunt la cote maxime. Iar, pentru a-ți induce această senzație, trebuie să te orientezi spre a crea, exact aceeași atmosferă. 

    Așadar, alege acele materiale moi pentru perne, cuverturi de pat, pături sau covoare, cate te vor transpune imediat într-o stare de relaxare și confort. 

    Orientează-te spre culori monocrome sau cu reflexii metalizate de galben sau gri, pentru o senzație de lux impresionantă. 

    Creează o atmosferă perfectă

    Mediul ambient este extrem de important în stare de spirit iar, în funcție de așezarea locuinței tale, uneori culorile sau decorul nu este suficient, în special, atunci când casa ta este orientată foarte mult timp către soare, pe parcursul zilei. 

    Din acest motiv, este bine să te aduci un plus de răcoare cu ajutorul unor băuturi reci, a unor aparaturi precum aerul condiționat sau ventilatoare. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Yggdrasil Gaming – noul star al industriei de pacanele la nivel global?

Brad de Crăciun ca dintr-un basm