in

Când este cazul să apelezi la un chirurg estetician şi cum te poate ajuta să îţi îmbunătăţeşti aspectul fizic?

Din ce în ce mai multe femei apelează la un chirurg estetician atât la vârste mai înaintate, cât şi la tinereţe pentru că nu sunt deloc mulţumite de felul în care arată şi de felul în care se aşează hainele pe ele.

Din fericire, există opţiuni simple şi rapide de îmbunătăţire a înfăţişării, iar intervenţiile estetice chirurgicale vizează zona capului, gâtului şi corpului şi ajută atât femeile, cât şi bărbaţii să aibă un aspect mult mai prezentabil.

Chirurgul estetician te ajută să îţi modelezi fata, sânii, corpul şi chiar regiunea intimă

Cele mai citite articole

A apela la un chirurg estetician este una din cele mai bune opţiuni atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, iar în funcţie de zona operată, se vor obţine cele mai bune rezultate, vizibile imediat după intervenție. Concret, femeile au oportunitatea de a apela la următoarele operaţii chirurgicale estetice:

 • de mărire a sânilor sau de micşorare a sânilor, precum şi operaţia de lifting a sânilor, oferindu-le acestora fermitate, elasticitate şi volum;
 • de conturare a feţei ce includ rinoplastia, ce presupune remodelarea nasului, dar şi liposucţia gusei gâtului, atât de inestetica pentru femei şi bărbaţi deopotrivă şi bichectomia, ce presupune ridicarea pomeţilor, supleţea obrajilor şi buze cărnoase;
 • de întinerire facială, ce includ lifting facial, liftingul pleoapelor, recomandat la o anumită vârstă mai înaintată, precum şi liftingul gâtului şi sprâncenelor;
 • remodelarea corpului, ce includ liposucţia, remodelarea abdomenului şi liftingul fesier, al braţelor, al coapselor, dar şi injectarea propriei grăsimi în sâni sau în fese, precum şi liftingul corporal total;
 • întinerirea pielii, ce includ îmbunătăţirea sănătăţii pielii cu ajutorul laserului, injectarea de botox şi tratamentele de umplere;
 • remodelarea zonei intime, ce includ îngustarea vaginului, remodelarea labiilor mici şi chiar alungirea şi îngroşarea penisului.

Cele mai populare intervenţii în rândul pacienţilor care apelează la un chirurg estetician includ liposucţia, botoxul, chirurgia pleoapelor, dar şi rinoplastia, implanturile mamare şi liftingul facial.

Responsabilităţile unui chirurg estetician şi cum poţi avea o relaţie bună cu acesta?

Un chirurg estetician trebuie să fie aproape de pacienţi, să le expună procedurile într-un mod cât mai eficient, astfel încât să îi facă conştienţi atât de calităţile, cât şi de defectele lor. De asemenea, pacienţii trebuie să aibă o legătură strânsă cu medicul lor pentru a se asigura că nimic nu îi poate determina să aleagă în mod greşit. Chirurgul estetician are următoarele responsabilităţi faţă de pacienţi:

 • să îi consulte şi să le evalueze starea de sănătate;
 • să discute cu pacienţii privind preocupările şi obiectivele acestora;
 • să le explice pacienţilor procedurile chirurgicale şi opţiunile de tratament;
 • să le explice pacienţilor riscurile implicate;
 • să monitorizeze progresul pacienţilor după intervenţie.

Înainte de a alege un medic estetician, este important ca pacienţii să se informeze asupra certificărilor şi autorizațiilor acestuia. Dacă medicul este certificat de o instituţie specializată, atunci cu siguranţă a trecut toate examenele şi este foarte bine instruit.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 4 meserii care nu te așteptai să fie atât de profitabile

Cum se obţine permisul de port armă pentru a deţine o armă de autoapărare în condiţii perfect legale?