in

Cand este cel mai potrivit moment pentru a vizita Dubai? 

Cand este cel mai potrivit moment pentru a vizita Dubai? 

Dubai a inceput sa devina o destinatie turistica din ce in ce mai solicitata de romani, numai ca inainte de a pleca intr-o astfel de vacanta, turistii ar trebui sa stie ca exista anumite perioade din an in care este potrivit de vizitat Dubaiul, iar acest lucru se intampla din cauza vremii. 

Se stie faptul ca Dubai este situat in Orientul Mijlociu, fiind deci o zona de desert, cu temperaturi foarte mari, mai ales pe perioada verii. Tocmai de aceea, se recomanda evitarea lunilor de vara, cand temperatura medie este de aproximativ 42 de grade Celsius, inca de dimineata termometrele inregistrand in jur de 30 de grade Celsius. 

Cele mai potrivite luni pentru a vizita Dubai 

Cum vara este extrem de cald, cea mai potrivita perioada din an in care ar fi bine sa se viziteze Dubaiul este perioada de iarna, varful de sezon in aceasta tara fiind in lunile decembrie si ianuarie. Totusi, trebuie tinut cont ca in aceasta perioada si preturile sunt unele dintre cele mai mari. 

Cele mai citite articole

Drept urmare, o solutie foarte avantajoasa pentru turisti este alegerea unui charter Dubai, in care au incluse atat transportul cu avionul dus-intors, cat si transportul de la aeroport si cazarea. In plus, in cele mai multe cazuri, un astfel de pachet de vacanta are incluse si mesele. 

Pentru a putea beneficia de cele mai bune preturi, se poate face rezervare cu mai mult timp inainte de data plecarii in vacanta. De asemenea si perioada este foarte importanta, cea mai indicata pentru a vizita Dubai fiind cuprinsa intre lunile septembrie sau octombrie si aprilie sau mai; in septembrie si mai inregistrandu-se temperaturi destul de ridicate. 

Astfel ca o perioada care sa poata fi avantajoasa atat din punct de vedere al temperaturilor, cat si al costurilor poate fi in lunile de toamna – octombrie si noiembrie – sau in cele de primavara, martie si aprilie. 

In acest fel, turistii pot gasi pachete turistice avantajoase si se pot bucura si de o vreme buna, potrivita mai ales pentru plaja, dar si pentru a descoperi o noua cultura, complet diferita de cea romaneasca. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Crossover 100% electric: ce beneficii îți aduce un SUV electric

Vezi aici 3 probleme pe care le poți rezolva online în ceea ce privește autoturismul tău!