in

Vezi aici 3 probleme pe care le poți rezolva online în ceea ce privește autoturismul tău!

Te-ai săturat să pierzi timpul stând la cozi interminabile pentru a rezolva diferite aspecte legate de mașină, vreme în care ai putea face cu totul altceva? Ai multe alte responsabilități ce nu pot fi neglijate, iar toată hârțogăria, comportamentul oamenilor și așteptarea îți dau bătăi de cap? Ei bine, în cazul în care nu știai, există rezolvarea perfectă pentru problema ta, iar aceea este mediul online. Acest articol vorbește despre 3 aspecte importante legate de autoturisme de care, în prezent, șoferii se pot ocupa și online, așadar, urmărește-l în continuare pentru a-l identifica pe cel care te interesează!

Iată ce aspecte legate de automobilul tău le poți rezolva online

1.     Solicitarea numerelor roșii

Primul lucru și cel care dă cele mai multe bătăi de cap șoferilor este obținerea numerelor roșii. Cunoscută și sub numele de autorizație de circulație provizorie, aceasta trebuie să fie deținută de toate persoanele care tocmai au intrat în posesia unei noi mașini pentru a putea circula legal cu mașina pe străzi. În acest fel, până le sunt eliberate numerele de înmatriculare oficiale, șoferii trebuie să le folosească pe cele roșii, iar, după cum probabil știi deja, cozile de la ghișeu pentru a face acest demers sunt destul de lungi. Vestea bună este că acum toți șoferii se pot ocupa de acest lucru online prin programare online la DRPCIV, fără a mai face vreun drum.

2.     Preschimbarea permisului expirat

Cele mai citite articole

Următorul lucru de care acum te poți ocupa, chiar din confortul casei tale, este preschimbarea permisului care urmează să expire. Poate ești plecat la muncă în altă țară, în vacanță sau a intervenit ceva urgent, în mod neprevăzut, motiv pentru care nu te poți ocupa fizic de acest aspect. Cu toate acestea, ai neapărat nevoie de el, deoarece conduci zilnic, așadar nu permite amânare. Ei bine, acum poți duce la bun sfârșit acest proces cu ajutorul câtorva click-uri!

3.     Verificarea ITP-ului

ITP-ul tău este pe cale să expire, dar nu mai știi exact data? Nu vrei să riști să conduci mașina ilegal, având un ITP expirat, dar nu ai acces la mașină sau la actele în care ai putea afla această informație? Ai nevoie de un răspuns rapid, fără să depui vreun efort sau să faci drumuri pentru care nu ai timp sau chef? Vestea bună este că acum poți să verifici ITP-ul online, fără să trebuiască măcar să te ridici din pat, cu ajutorul platformei celor de la Asiguraricontactless.ro!

   Acum că ai descoperit 3 dintre cele mai importante aspecte ce țin de o mașină, cu care toți șoferii se confruntă, ce pot fi săvârșite și în mediul online, ce mai aștepți? Renunță la acele cozi interminabile, nervi, stres, drumuri făcute și timp pierdut și fă oricare dintre acele 3 lucruri la orice oră dorești! Pe lângă asta, tot online mai poți rezolva și radierea autovehiculului, înmatricularea mașinii neînmatriculată în țară, preschimbarea permisului străin sau duplicarea permisului ori a certificatului de înmatriculare.

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cand este cel mai potrivit moment pentru a vizita Dubai? 

Emmanuil Grinshpun ne învață cum să devenim investitori de succes