in

Casa câștigă întotdeauna – Este adevărat?

În lumea jocurilor de noroc există o vorbă: „casa câștigă întotdeauna”. Ca orice afacere, un cazinou se concentrează pe creșterea profitabilității sale. Modelele de afaceri ale cazinoului sunt concepute pentru a atrage jucători, oferind o varietate de promoții și bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite fără depunere, bonusuri, turnee și așa mai departe. 

Însă este adevărat că, în cele din urmă, un cazinou va câștiga întotdeauna. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să te descurajeze să joci, deoarece poți încerca multe lucruri pentru a îți îmbunătăți șansele de a câștiga și de a te bucura de joc. Până la urmă, totul se rezumă la relaxare și petrecerea timpului liber într-un mod care îți place.

Lucruri de știut înainte de a începe

Înainte de a te înscrie într-un cazinou (online sau offline), trebuie să fii conștient de anumiți factori. Un cazinou are avantajul suprem, ceea ce înseamnă că te poți aștepta să pierzi pe termen lung. La început, s-ar putea să câștigi ceva, dar dacă joci mult timp, cu siguranță casa va câștiga. Prin urmare, este înțelept să afli despre conceptul de marjă al casei și câteva aspecte mai importante ale unui cazinou dacă vrei să îți îmbunătățești șansele de câștig.

Ce este marja casei?

Termenul de margine a casei reprezintă avantajul matematic al câștigului pe care cazinoul îl are la fiecare joc de cazinou oferit. Casa edge asigură că un anumit procent garantat din banii cheltuiți pentru pariuri este întotdeauna câștigat de cazinou pe termen lung, iar acel procent este stabilit pentru pierderea jucătorului.

Jocurile de cazinou pot depinde de noroc, dar cazinoul are întotdeauna mai multe șanse de câștig decât jucătorii. Acest avantaj asigură cazinourile să obțină profit pentru afacerea lor. Cu toate acestea, marja casei este diferită în fiecare joc. Este recomandat să încerci să rămâi la jocurile cu un avantaj inferior pentru casă.

De exemplu, la Ruletă există 36 de numere. S-ar putea să crezi că pariul pe impar sau par îți va crește șansele de câștig, deoarece ocupă jumătate din roată. Cu toate acestea, există un număr suplimentar – „0” care nu este inclus în pariuri. Acest număr suplimentar reduce șansele de a câștiga puțin sub 50%, ceea ce reprezintă avantajul casei.

Designurile de cazinou te împing să joci mai mult

Fiecare detaliu al designului unui cazinou, fie că este online, fie că este într-o locație fizică, este făcut după multe cercetări. Acestea includ totul, de la culori, iluminare, muzică până la designul podelei și alcool gratuit. Similar este cazul modelelor și ofertelor cazinourilor online. Cazinourile sunt afaceri și vor să stai înăuntru și să cheltui cât mai mulți bani. 

Cele mai citite articole

Anumite lumini de pe jocuri și de pe podea, gazdele prietenoase, tipurile specifice de muzică și sunetul de „învingător” în fundal sunt toate setate strategic pentru a îți spori entuziasmul. Apoi există alcool gratuit pe care jucătorii continuă să îl bea până când fac alegeri proaste.

Ia o pauză sau renunță la joc atunci când câștigi

Este o idee bună să renunți la joc pentru ziua respectivă dacă reușești să atingi jackpot-ul după ce ai plasat un pariu. De cele mai multe ori, jucătorii ajung să-și dea toate câștigurile pe jocuri de noroc până când nu mai au fonduri. 

Câștigătorii cred că pot câștiga din nou mai mult și asta se întâmplă rar, deoarece cazinoul are întotdeauna un avantaj. Din păcate, ajung să piardă și continuă să parieze, iar și iar, sperând să-și câștige banii înapoi.

Concluzie: Cum să învingi cazinoul?

Primul și cel mai important lucru pentru un jucător este să învețe detaliile și substraturile jocurilor pentru a începe să facă pariuri mari. Odată ce ești suficient de încrezător, poți face pași specifici pentru a obține un avantaj în cazinou și pentru a câștiga mai mult. 

Unul dintre cele mai simple moduri este să continui să joci jocuri cu cel mai mic avantaj al casei. În plus, dacă înveți diferitele aspecte și variante ale jocului, va scădea și mai mult avantajul casei.

De exemplu, câteva jocuri implică jackpot-uri și wild-uri speciale care apar din când în când. Dacă ai o înțelegere clară a jocului, vei ști ce înseamnă acele ferestre pop-up și le poți folosi pentru a obține câștiguri mai mari. Rămâi atent la regulile „fine” ale jocurilor, în special la sloturi precum Shining Crown, pentru a vedea dacă sunt implicate wild-uri. Ar putea exista un jackpot special chiar dacă nu există simboluri wild.

Nu în ultimul rând, poți încerca jocuri precum poker, unde abilitățile tale pot face o mare diferență, iar marja casei este minimă.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Descopera 4 lucruri la care sa te gandesti inainte de a-ti moderniza locuinta

Câte tipuri de sloturi pot fi jucate?