in

Câte tipuri de sloturi pot fi jucate?

Când vine vorba despre sloturi, oferta este una atât de mare şi de diversă încât îţi ia ceva vreme să te hotărăşti ce vei alege să joci. Şi indiferent că eşti fan cazinouri online sau fizice, trebuie să ştii că numărul de sloturi va prevala întotdeauna în oferta acestora.

Păcănelele sunt atât de populare datorită modalităţi simple în care se joacă, bugetelor mici pe care le acceptă şi nu în ultimul rând datorită câştigurilor rapide care se pot obţine prin intermediul lor. Nu în ultimul rând sloturile dispun de tematici diverse, aşa că este imposibil să nu îţi găseşti că jucător un slot unde să îţi testezi norocul. 

Şi pentru că sunt atât de multe titluri, producătorii oferă şi tipuri diverse de sloturi la care să ai acces oricând vrei. În articolul care urmează vom detalia ce sloturi poţi juca, astfel încât să ştii încă de la început ce ofertă mare te aşteaptă.

Câte cazinouri există în lume

Poţi să obţii un bonus fara depunere Conti Casino şi să accesezi orice slot din oferta platformei doreşti. Şi cu această ocazie vei avea posibilitatea să faci o incursiune şi în titlurile de sloturi existente în oferta acesteia.

Vei putea vedea la treabă sloturile progresive, cele de tip megaways şi pe cele care au ataşate frecvent jackpoturi impresionante. Nu îţi mai rămâne decât să selectezi tema care îţi place cel mai tare şi să dai prima rotire, aşteptând aranjarea simbolurilor pe ecran.

Din fericire pentru orice jucător, oferta de cazinouri este una atât de bogată încât vei găsi imediat unde să joci. Dacă alegi cazinourile fizice, trebuie să ştii că în acest moment în lume funcţionează legal aproape 4000 de cazinouri fizice.

Cele mai multe, aşa cum era şi de aşteptat, funcţionează în America de Nord, însă nici în Europa nu ducem lipsă de ele. Şi în mod absolut normal, sloturile fac şi aici dovada popularităţii de care se bucură, întâlnindu-se în mii de exemplare.

Câte jocuri de noroc există în lume

Numai în Las Vegas se estimează un număr de peste 160000 de păcănele amplasate în sălile acestora, deci ai de unde alege. Pentru că sunt peste 340 de cazinouri în Nevada se poate estima un număr de aproximativ 500 de sloturi în fiecare, un număr care să recunoaştem că este unul impresionant.

Şi pe cale de consecinţă, putem estima că în general în asemenea locaţii sunt măcar 2 sloturi cu aceeaşi temă, aşa că există un număr de cel puţin 250 de păcănele diferite. Poate părea puţin, dar cum această destinaţie este extrem de căutată de jucători, poţi avea surpriza să le găseşti pe toate ocupate.

Dacă numai în Las Vegas întâlnim peste 160000 de sloturi, atunci în restul lumii numărul acestora trebuie să fie cel puţin egal, dacă nu sensibil mai mare. Însă numărul mare de sloturi fizice nu este identic cu numărul de titluri în care acestea se regăsesc în cazinourile din lumea întreagă.

Cele mai citite articole

Se estimează un număr de titluri distincte de sloturi fizice care se apropie vertiginos de 4000. Poate că pare la prima vedere puţin, dar imaginaţi-vă că într-un cazino fizic prezenta acestora este condiţionată de către spaţiul efectiv al locaţiei.

Dar dacă vreţi să vă apropiaţi de acest număr, accesarea păcănelelor în sistem online este de departe cea mai bună soluţie. Cele mai bune platforme găzduiesc frecvent un număr de 1000-2000 de titluri distincte, deci aveţi de unde alege.

Este minunea pe care internetul o oferă, să ai la dispoziţie un număr atât de mare de păcănele şi să le accesezi când vrei pe oricare dintre ele. Rămân totuşi necunoscute un număr de 13000-14000 de titluri, pentru că se estimează că la nivel mondial în mediul online funcţionează 150000 de sloturi diferite.

Dar şi în acest caz poţi cunoaşte o bună parte dintre ele, pentru că barierele în mediul online nu există. Trebuie doar să verifici dacă platforma unde le găseşti acceptă jucători din România şi să te convingi că sloturile întâlnite acolo sunt total diferite de cele din ţară.

Sloturile

Pentru cine încă nu cunoaşte ce înseamnă sloturile le putem spune că sunt cele mai populare jocuri de noroc din oferta oricărui cazino. Le recomandă simplitatea jocului, temele diverse în care sunt oferite dar şi câştigurile mari care te pot face milionar peste noapte.

Începuturile păcănelelor ies în evidenţă prin acele jocuri mecanice pe care trebuia să le acţionezi mecanic prin intermediul unei manivele. Depuneai ceva efort, trăgeai de manivelă şi puneai în acest fel în mişcare rolele aparatului.

Din fericire tehnologia a avansat rapid şi şi-a spus din plin cuvântul şi în materie de sloturi. Totul este electronic astăzi, nu mai depui niciun efort fizic, pur şi simplu apeşi un buton şi dacă nu vrei nici acest lucru laşi slotul pe modul de lucru automat.

Şi tot datorită tehnologiei întâlnim astăzi o diversitate întreagă de sloturi din care este imposibil să nu îţi găseşti unul pe placul tău. Iată ce fel de sloturi poţi întâlni în oferta cazinourilor, în aşa fel încât să îl poţi alege rapid pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine:

  • Sloturile clasice, care au o arhitectură de joc de 5 role dispuse pe câte 3 rânduri şi care oferă până la un număr de 100 de linii de plată fixe
  • Sloturile de tip megaways, cele care dispun de o arhitectură de joc variabilă dar care oferă până la mii de linii de plată 
  • Sloturile care au ataşate jackpoturi impresionante, care pot depăşi lejer suma de 1 milion de RON şi chiar de EURO
  • Sloturile care oferă funcţii deosebite, cele mai întâlnite fiind funcţia de wild şi cea de scatter, responsabilă de iniţierea jocurilor speciale

Concluzie

Pentru că există atât de multe cazinouri fizice şi online şi oferta în materie de sloturi a acestora este una deosebită. Poţi alege deci să joci sloturi clasice, la cele cu multiple linii de plată sau la cele care oferă atât de apreciatele runde speciale.

Alege deci slotul care ţi se potriveşte cel mai bine şi iniţiază prima rotire de role. Poate că nu vei avea întotdeauna parte de câştigurile dorite dar în mod sigur vei câştiga o experienţă de joc plăcută pe care să o împărtăşeşti şi prietenilor.  

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Casa câștigă întotdeauna – Este adevărat?

Cum alegi cele mai bune căști Bluetooth rezistente la apă?