in

Ce cadouri să oferi angajaților tăi? Avem un ghid special pentru tine.

Astăzi, poate mai mult ca niciodată, angajații trebuie să știe că sunt apreciați. Cu toții suntem provocați în timpul acestei pandemii. Și cu mulți care lucrează de acasă, este deosebit de important să anunțați angajații că sunteți încă în aceeași echipă. Am extins lista noastră de cadouri corporative pentru angajații de la domiciliu, precum și pentru întâlniri și evenimente virtuale, pentru a vă ajuta să spuneți mulțumiri și, de asemenea, pentru a le oferi resursele de care au nevoie pentru această nouă realitate.

De la zile de naștere, aniversări de muncă sau evenimente de companie, un angajator bun nu rămâne niciodată fără motive pentru a-și motiva echipa. Cheia este să înțelegeți nevoile și interesele angajaților dvs. pentru a alege articolele perfecte pentru ei.

Concentrarea angajatorilor asupra numerarului este adesea greșită, deoarece cadourile sunt mult mai motivante pentru angajați decât bonusurile în numerar, arată un studiu explicat de Harvard Business Review. Același studiu afirmă că cadourile pot îmbunătăți în mod semnificativ motivația și productivitatea angajaților, plătind efectiv pentru ei înșiși pe termen lung. Găsirea cadourilor corporative perfecte pentru angajați nu trebuie să fie o experiență uluitoare. 

O notă scrisă de mână de către angajator atașată cadoului nu dă greș niciodată. De asemenea, am văzut oameni iubind cadourile care au numele lor gravat pe ea. Sunt destul de sigur că va funcționa și cu angajații! 

Odată ce începeți să planificați cadourile corporative, primul lucru de făcut este să decideți asupra unui buget. 

Motivul pentru care oferirea de cadouri corporative este dificilă decât oferirea de cadouri personale este pentru că vine cu o mulțime de linii directoare. Vrei să personalizezi cadourile și să fii inovator, dar cadoul trebuie să fie adecvat în mediul de afaceri. Alege agende personalizate cu numele lor.

Cele mai citite articole

Cardurile cadou sunt un cadou excelent pentru toate anotimpurile. Ele oferă flexibilitatea angajaților dvs. și o pot folosi de fapt pentru a cumpăra ceva ce ar folosi cu siguranță. Deși îi lipsește atingerea personalizării, este o soluție de cadouri corporativă foarte sigură.

Surprindeți-vă angajații cu un card cadou pentru experiență. De exemplu, sejururi de lux într-un hotel drăguț, cupoane speciale pentru cină, prânz servit la birou sau un tratament spa etc.

Angajații petrec mult timp în biroul lor. Așadar, oferirea de elemente esențiale pentru birou de cea mai bună calitate este o idee grozavă. De exemplu. Organizatoare digitale, pixuri din metal gravate, caiete profesionale, agende personalizate, suport pentru card de vizită, carduri de memorie. Puteți compila cu ușurință aceste articole și le puteți face cadou.

Cărțile sunt cele mai bune cadouri! Puteți începe prin a cere angajaților să numească o carte pe care doresc să o citească și să sponsorizezi acele cărți drept cadouri. 

Oferirea de înscrieri sponsorizate la cursuri alese de angajați nu numai că reprezintă un cadou excelent pentru companie, dar prezintă și o imagine grijulie a organizației.

Cadourile neașteptate în momentele în care angajații tăi se așteaptă cel mai puțin, pe de altă parte, vor crea un sentiment de apartenență și vor duce la un nivel mai înalt de satisfacție.

Cel mai bun mod de a livra un cadou corporativ sau un cadou de afaceri este să îl livrați personal. Chiar dacă nu, asigurați-vă că cadoul este expediat și livrat la adresa corectă la momentul potrivit.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai bune genți de damă care sunt acum în tendințe

Fotolii relaxante pe care le poți integra în living