in

Fotolii relaxante pe care le poți integra în living

Recunoaște că şi ţie îţi place să stai tolănit pe fotoliu după o zi agitată. Îţi place să îţi aduni gândurile sau să urmăreşti emisiunea preferată la TV.

Dacă ai în plan să reamenajezi livingul sau doar să integrezi fotolii relaxante iată care sunt recomandările specialiştilor.

Pata de culoare

Fotoliile pot fi pata de culoare din încăpere. Nu trebuie să fie perfect match cu canapeaua, nu trebuie să fie în ton cu mobilierul în stil scandinav, pur şi simplu, trebuie să fie elementul cu identitate unică. Dacă vorbim de amenajare scandinavă cu multe elemente neutre, fotoliile pot fi pata de culoare. Selectează fotolii în culorile pe care le iubeşti. Albastru, verde, auriu, gri solid, galben illuminatii sunt câteva dintre culorile care pot crea senzații în living.

Un living modern este pus în valoare de fotolii asimetrice şi culori calde. Roşu intens, roz prăfuit, oranj sunt câteva dintre recomandările specialiştilor în decorațiuni interioare. Pentru că vorbim de culoare aprinsă vorbim şi de simplitate. Pentru a păstra un ambient revigorant nu se recomandă integrarea de piese ci imprimeuri. Stilul clasic este valorificat de fotolii relaxante în nuanţe neutre, pentru că vorbim de clasic, trebuie să existe o legătură puternică între canapea şi fotolii.

Fotolii balansoar – preferate de amatorii de confort

Fotoliile tip balansoar sunt preferate de romanticii şi persoane sensibile care preferă un ambient cozzy. Fără doar şi poate putem recunoaște că aspectul minimalist şi starea de confort pe care o asigura sunt doar două dintre detaliile care te fac să doreşti să le integrezi în livingul tău. Dacă în locuinţa sunt şi prichindei, acesta devine locul preferat de relaxare și  citit.

Fotolii în stil art deco – energie, dinamism, altceva

Cele mai citite articole

Fotoliile în stil art deco se evidenţiază prin asimetrii, prin detalii moderne geniale realizate. Atenţia pentru detalii este punctată în toate zonele cheie. Modelele în stil art deco sunt expresive, vin cu avantajul că sunt compacte, deci pot fi integrate cu uşurinţă şi în livingurile moderne puțin spaţioase. Sunt pata de culoare care ajută la desăvârşirea ambientului şi sunt confortabile.

Fotolii cu scaun pentru picioare – #relaxare

Fotoliile cu scaun pentru picioare pot fi considerate corpurile cheie care ajută la detensionarea. Sunt elementele după care tânjeşti după o zi stresanta, sunt piese ergonomice gândite special pentru a favoriza relaxarea.

Sursa de imagine:
Impact Photography / Shutterstock.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce cadouri să oferi angajaților tăi? Avem un ghid special pentru tine.

Știi care sunt cele mai eficiente produse care previn căderea părului?