in

Ce trebuie să ştie reprezentanţii companiilor industriale care se afla în căutarea unor spaţii de producţie sau depozitare de închiriat

Afacerile în domeniul industrial sunt în plină expansiune, deoarece România a început să producă, iar românii au început să cumpere ceea ce produc alţi români, tocmai de aceea, reprezentanţii companiilor din acest domeniu care vor să îşi extindă afacerea trebuie să ia în calcul găsirea unor spaţii industriale corespunzătoare desfăşurării afacerii şi activităţii angajaţilor.

De aceea, pe măsură ce afacerile din domeniul industrial încep să se extindă, este nevoie ca oamenii de afaceri şi antreprenorii în acest domeniu să îşi îndrepte atenţia spre un spaţiu mai mare pentru fabricarea sau depozitarea produselor şi să ia în calcul închirierea unui spaţiu corespunzător de depozitare sau de producţie.

În acest sens, cele mai potrivite sunt depozitele, clădirile industriale şi spaţiile cu mai multe utilizari, toate poartă numele de proprietăţi industriale. Aceste spaţii sunt folosite pentru stocarea, producerea sau distribuirea de produse sau de bunuri.

Nevoile companiilor pentru spaţiul industrial de închiriat

Cele mai citite articole

Nevoia unui business determină tipul de proprietate care se potriveşte cel mai bine nevoilor de afaceri. Proprietatea industrială, aşadar, se încadrează în una din cele trei categorii:

  • Spaţii de depozitare;
  • Spaţii de producţie;
  • Spaţii de utilizare mixtă, o combinaţie reuşită între depozit şi spaţiu de fabricaţie.

Concret, fiecare spaţiu industrial întruneşte nevoi diferite ale afacerilor, de aceea este bine ca identificarea nevoilor să fie făcută din timp în scopul găsirii celui mai potrivit spaţiu de închiriat industrial.

  • Un depozit este folosit pentru depozitarea şi distribuţia produselor, fără a face parte din procesul de asamblare sau de fabricare. Depozitul necesita echipamente de ambalare sau de etichetare a produselor care sunt pregătite de expediere.
  • Un spaţiu de fabricaţie este spaţiul în care se fabrică sau se asamblează produsele. Acest tip de spaţiu are nevoie de o zonare specială, de un anumit tip de construcţie, de surse de putere cu volum mare, de o anumită înălţime a tavanului sau de podele armate.
  • Un spaţiu mixt este acel tip de proprietate industrială mixtă care combina spaţiul de depozitare cu cel de fabricaţie, astfel încât reprezentanţii afacerilor să se ocupe de toate nevoile de depozitare şi de fabricare într-un singur loc.

Localizarea proprietăţii industriale de închiriat

A alege o locaţie de închiriat în scop industrial nu mai reprezintă o provocare pentru reprezentanţii afacerilor în acest domeniu pentru că există companii specializate în acest sens, companii care postează ofertele spaţiilor industriale de închiriat pe internet.

Bazele de date cu proprietăţi industriale online, aşadar, pot uşura foarte mult căutările reprezentanţilor companiilor din confortul propriului birou. Înainte de a alege un spaţiu de închiriat în scop industrial, reprezentanţii companiilor trebuie să:

  • îşi stabilească un buget lunar disponibil pentru spaţiul de închiriat;
  • stabilească de cât spaţiu au nevoie;
  • aleagă cea mai potrivită locaţie;
  • ştie dinainte ce caracteristici trebuie să aibă spaţiul.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum alegi o rochie de seara spectaculoasa

5 meserii care se desfășoară exclusiv pe internet